Medewerker schoonmaak & recycling distributiecentrum Oosterhout (16-24 uur)
Lidl Nederland
Rietgraaf, Oosterhout Gelderland
6 dagen geleden

De baan

Als medewerker recycling kom je te werken in een dynamische omgeving met enthousiaste collega's en flexibele werktijden in de ochtend waarin werken onder schooltijden geen enkel probleem is.

Samen met het team zorg jij ervoor dat onze 77 supermarkten hun retouren op de juiste wijze worden verwerkt en gerecycled en zorgen jullie er samen voor dat de afdeling schoon blijft.

 • Je scheidt verschillende retourstromen voor hergebruik of vernietiging. De stromen bestaan bijvoorbeeld uit hout, folie, kartonbalen en statiegeld flessen;
 • Je zorgt ervoor dat de goederen die gesorteerd terugkomen uit het filiaal gereed worden gezet voor afhaling;
 • Dankzij jou behalen wij onze doelstelling om onze restafval stroom te minimaliseren en de herbruikbare grondstoffen te maximaliseren;
 • Jouw profiel

  Ervaring is fijn maar zeker niet vereist. Het belangrijkste is dat je een enthousiaste aanpakker bent met een praktische werkhouding.

  Daarnaast ben je beschikbaar om in de ochtenden te werken (flexibel, dit kan ook onder schooltijden) en houdt je ervan om fysiek bezig te zijn.

  Wij bieden

  Wij helpen je met een logistieke basisopleiding zodat je snel leert hoe het bij ons werkt. Ook kun je rekenen op :

 • Werk in een team met leuke collega’s.
 • Een werkweek met flexibele werktijden in de ochtend.
 • Een reiskostenvergoeding als je meer dan tien kilometer van het distributiecentrum woont.
 • Wij zijn

  Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 31 landen. In Nederland hebben we meer dan 21. medewerkers in filialen.

  De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland.

  Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning.

  Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier