Coördinator BHV, milieu en duurzaamheid
Kennemerhart
Haarlem, NH, Netherlands
1 dag geleden

Zo maak jij het verschil

Als Coördinator BHV, milieu en duurzaamheid ben jij onmisbaar. Je waarborgt BHV, milieu en duurzaamheid van Kennemerhart binnen kaders van opgelegde wet- en regelgeving.

Je bewaakt uitvoering van het staande beleid op deze terreinen, scherpt beleid aan of werkt het nader uit, stimuleert continue verbetering en draagt zorg voor borging.

Je ondersteunt de lijnorganisatie bij het ontwikkelen en paraat houden van een gekwalificeerde en goed geoefende BHV-organisatie en crisisorganisatie en coördineert deze, zodat bij een calamiteit adequaat gehandeld wordt.

Je bent verantwoordelijk voor het opleidingsaanbod (inclusief oefeningen) en de uitrusting op locaties. Je stimuleert het veiligheidsbewustzijn van de organisatie en organiseert hiervoor activiteiten (bijvoorbeeld safetywalks).

Je bent verantwoordelijk voor het met positief resultaat voldoen aan hercontroles (o.a. Milieu Thermometer Zorg, ) en verslaglegging (o.

a. naar RVO) op jouw terreinen. Je vertegenwoordigt Kennemerhart in alle relevante contacten met (regelgevende) instanties.

Je bent hoofd BHV en Milieucoördinator van de organisatie.

Jouw werkveld

Ruim 138.000 ouderen wonen in een verzorgingshuis, verpleeghuis of revalidatiecentrum. Mensen die midden in het leven willen blijven staan.

Daar dragen wij aan bij door persoonsgerichte zorg te bieden die past bij de wensen en behoeften van onze cliënten. Onze geïnspireerde medewerkers en vrijwilligers bieden liefdevolle zorg vanuit het hart en hebben aandacht voor ouder worden.

Bij Kennemerhart gaan we uit van wat de cliënt zelf kan en wil.

Daar lever jij als Coördinator BHV, milieu en duurzaamheid een belangrijke bijdrage aan. Je ontvangt leiding van de Manager Vastgoed, Dienstverlening en Inkoop, werkt nauw samen met Hoofd Beheer en Onderhoud en de Facilitair Teamleiders van de locaties en geeft functioneel leiding aan de medewerkers van de BHV-organisatie.

Dit breng je mee

 • Kennis op HBO-niveau op het gebied van veiligheidskunde, milieuhygiëne en -zorg en / of brandweerorganisatie (minimaal 1e officiersrang adjunct hoofdbrandmeester) in combinatie met ervaring als milieucoördinator of facilitair management.
 • Je hebt affiniteit voor BHV, milieu en duurzaamheid en bewezen ervaring met dit pakket

 • Zelfstandigheid en goed kunnen samenwerken
 • Een klantvriendelijke en servicegerichte houding, je kan goed communiceren
 • Ervaring met het doorvoeren van veranderingen, je kan goed organiseren, coördineren, werkt projectmatig en bent assertief
 • Analytisch en accuraat, met oog voor risico’s
 • Het vermogen om feedback te geven en te ontvangen en om te reflecteren op je eigen handelen.
 • Dit bieden wij

  Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie van Coördinator BHV, milieu en duurzaamheid vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie.

  Ook kun je rekenen op :

 • Een salaris afgestemd op je ervaring, conform FWG 55, op basis van de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg cao. De FWG-indeling is onder voorbehoud van de definitieve weging van de vastgestelde functiebeschrijving.
 • Naast je basissalaris ontvang je een vakantie-uitkering van 8% van je jaarsalaris, een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris én een kerst- en pinksteruitkering.
 • Een veelzijdige functie, waarbij je invloed kunt uitoefenen op de dagelijkse gang van zaken.
 • Een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s.
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Gaat jouw hart al sneller kloppen?

  Kan jij niet wachten om als Coördinator BHV, milieu en duurzaamheid het leven van onze cliënten beter te maken? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier