Begeleider complexe zorg
Prisma
Biezenmortel
4 dagen geleden

Met wie ga je werken?

Op het mooie landpark Assisië hebben wij verschillende locaties die behoren tot complexe zorg. Cliënten worden hier begeleid met de doelstelling om cliënten met complex gedrag een zo normaal mogelijk leven te laten leiden waarbij je jezelf niet laat verblinden door problematisch gedrag van een cliënt, maar je gaat juist op zoek naar de vraag erachter.

Met jouw manier van begeleiden zorg je dat cliënten (opnieuw) het vertrouwen in zichzelf en hun omgeving behouden of terugkrijgen waardoor zij samen met jou in staat zijn om een fijne, zinvolle dag te ervaren.

We gaan samen met jou kijken waar je passend zou zijn binnen de complexe zorg en in welke functie.

Dit ben jij

Geen dag is hetzelfde, maar het bieden van structuur en veiligheid ligt aan de basis. Samen met je collegas maak je er een mooie dag van en geniet je van grote en kleine successen.

Voor de veiligheid van cliënten en collegas is het van belang om nauw samen te werken met je collegas. Wij vinden het belangrijk dat cliënten zich kunnen ontwikkelen maar ook jij als medewerker!

Jouw arbeidsvoorwaarden

 • Alle contractvormen zijn bespreekbaar tot max 32-36 uur per week waarbij er sprake is van lange diensten en een rooster wat 2 maanden vooraf bekend is.
 • Randvoorwaarden worden gefaciliteerd om met deze doelgroep te kunnen werken zoals o.a. intervisie, scholing, coaching en weerbaarheidstrainingen.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.236,- en € 3.
 • 452,- ligt, afhankelijk van jouw functie en ervaring.

 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

  Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

 • Er vinden geen slaap- en / of nachtdiensten plaats.
 • Wat wij jou verder bieden

  Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken.

  Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan.

  Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. Bij complexe zorg wordt je extra ondersteund door middel van weerbaarheidstrainingen en intervisie.

  Ik heb hier zoveel geleerd, en kan hier nog zoveel leren.

  Dit verwachten wij van jou

  Jij bent gedreven om het beste voor de cliënt te doen en werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden.

  Je bevordert de zelfredzaamheid van cliënten door ze zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen, hebt empathisch vermogen en je durft je kwetsbaar op te stellen.

  Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collegas feedback te passie en plezier vertaal jij visiein betekenisvolle zorg.

  Relevante eisen

  Je hebt minimaal een afgeronde opleiding richting Zorg en Welzijn.

  Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de zorg bij voorkeur in de complexe zorg.

  Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

  Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

  Gesprekken vinden doorlopend plaats.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier