Servicetechnicus Werktuigbouwkunde / KLM
Strukton Worksphere
Amsterdam
5 dagen geleden
 • Divisie Worksphere
 • Werkgebied Amsterdam
 • Opleidingsniveau MBO 3 - 4
 • Dienstverband 32 - 40 uur
 • Zie jij het zitten om in een nieuw team als servicetechnicus aan de slag te gaan voor het beheer en onderhoud van alle KLM-gebouwen?

  Ben jij die proactieve servicetechnicusdie in staat is om de technische vraagstukken op te pakken en niet wegloopt als het complex wordt? Dan zoeken wij jou.

  Dit ga je doen

  Als servicetechnicus werktuigbouwkunde ben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de gebouw gebonden installaties van deze klant in topconditie zijn.

  De basis van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderhoud en het oplossen van storingen. Daarnaast voer je allerlei kleine klussen uit.

  Je bent een allround technicus met kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Je organiseert je eigen werk (planning, materialen, administratie), maar houdt daarbij altijd nauw contact met jouw collega’s.

  Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

  Werken voor 4AMS én Strukton Worksphere

  Voor onze klant KLM is 4AMS opgericht. 4AMS is een organisatie waarin Strukton Worksphere, CroonWolter&Dros en ENGIE samenwerken aan het beheer van de hard services’ voor het vastgoed van KLM en de duurzame ontwikkeling hiervan.

  Hierbij voert 4AMS onder andere bouwkundig onderhoud en onderhoud aan technische installaties uit en komen ter plaatse in geval van verstoringen.

  Daarnaast geven we adviezen op het gebied van verduurzaming en optimalisatie. De werkzaamheden vinden voornamelijk op en om Schiphol plaats.

  Dit bieden wij

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Een leuk team met gemotiveerde collega’s
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven
 • Dit vragen wij van jou

  Wij verwachten van onze servicetechnicus minimaal een afgeronde werktuigbouwkundige MBO 4 opleiding. Jij hebt ervaring als servicetechnicus en geen technisch vraagstuk is voor jou te complex.

  De servicetechnicus die wij zoeken is technisch sterk, klantgericht en gestructureerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier