Installatiemonteur Utiliteitsbouw
M&O Techniek
Rijssen, Overijssel, NL
3 dagen geleden

M&O Techniek in Wormer is een zelfstandige vestiging van de Van Losser Installatiegroep. M&O Techniek is een vooruitstrevend installatiebedrijf dat een bijdrage levert aan de versnelling van de energietransitie van Noord-Holland, wij richten ons veelal op woningbouwprojecten.

Vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Wij hebben diverse projecten in de utiliteitsbouw. Wij geven advies, maken het ontwerp en verzorgen de installatie voor het gebouw.

Wij kunnen de gebouwen energie-effiƫnter maken en zorgen voor een comfortabel en aangenaam klimaat. Voor alle denkbare E- en W-installaties kan de klant bij ons terecht.

Onze installaties sluiten volledig aan op de toepassing van het gebouw en uiteraard op een duurzame manier. In de functie van installatiemonteur utiliteitsbouw ben je voor onze organisatie de man op de bouw.

Samen met jouw werkvoorbereider en projectleider zorg je voor een goed proces op de bouw. Je bent in staat om leiding te geven op de bouw en kunt goed communiceren met de diverse bouwpartners.

Daarnaast werk je voor een deel mee in de praktijk en zorg je dat alles soepel verloopt op de bouw.

Wat verwachten we van jou?

 • je hebt kennis en ervaring met het monteren van installaties;
 • je bent bevoegd voor het uitvoeren en beoordelen van eindcontroles van de betreffende installaties, alsmede het vrijgeven van de installaties, indien hiervoor een persoonsgebonden kwalificatie is toegekend;
 • je handhaaft de VGM-aspecten op de bouwplaats;
 • je bent verantwoordelijk voor VGM en kwaliteitsaspecten VGM-instructies en zorgdragen voor aftekenen van checklisten).
 • Dit mag je van ons verwachten

  Een baan waarin veel verantwoordelijk wordt gegeven, je zelfstandig kunt werken. Je werkt in een team van professionals, waarbij een informele en prettige werksfeer heerst.

  Wij kennen korte communicatielijnen en je kunt terugvallen op een netwerk van kennis binnen de gehele groep. Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO Technisch Installatiebedrijf.

  Uiteraard kennen wij mogelijkheden tot het volgen van relevante opleidingen en bestaat er ruimte om door te groeien binnen de organisatie.

  Heb je interesse? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet via Indien je meer informatie wilt over de vacature kun je contact opnemen met Barry Hempenius (075-6475757) of per mail

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier