Sr. Engineer WTB
XDES Projects
Amsterdam , NL
2 dagen geleden

Functie

Help jij mee als werktuigbouwer in de watercyclus? Je hebt twee miljoen klanten voor wie je de installaties die je inzet in optimale conditie houdt.

Jij bent eindverantwoordelijk voor jouw vakdiscipline in alle fasen van het project, van initiatief tot en met de nazorgfase.

Vanuit die verantwoordelijkheid stuur je in grotere projecten een team aan van werktuigbouwkundige collega’s. In kleinere projecten voer je deze taken zelf uit.

Je stelt zelfstandig projectdocumenten op zoals projectopdrachten, haalbaarheidsplannen, programma’s van eisen, calculaties, ramingen, ontwerpen en bestekken, onderzoeken en varianten- en haalbaarheidsstudies.

Natuurlijk begeleid je de aannemers in de uitvoering en adviseer je in het nazorgtraject. Een hydraulische of thermodynamische berekening van stationaire en dynamische stromingen kent geen geheimen meer voor jou.

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde.
 • In de afgelopen 15 jaar circa 10 jaar relevante ervaring in dit vakgebied.
 • Kennis van actuele wet- en regelgeving zoals EU-richtlijnen, Arbowetgeving, administratieve voorwaarden en ontwerpnormen.
 • Een inzet voor circa 36 uur per week.
 • Een geldig rijbewijs.
 • Jij communiceert makkelijk en draagt graag kennis over uit je brede ervaring in dit vakgebied. Je hebt ruime ervaring met het werken in multidisciplinaire projectteams.

  Aanbod

  Marktconform. Samen werken in het team Werktuigbouw en Procestechniek, dat bestaat uit circa 14 enthousiaste collega’s. Focus ligt op renovaties en groot onderhoud, maar ook nieuwbouw en innovaties. Interessant!

  Sollicitatie Procedure

  Contactpersoon voor deze functie is Edwin Kamerman, bereikbaar op telefoonnummer 023 55 78 529 of via e-mail : edwin xdes.nl Kenmerk : 8500.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier