TIG-lasser | Vaste baan
Randstad
Eindhoven, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Jij weet van aanpakken en doet je werk met plezier.

Overigens ga jij zeer secuur te werk, want dit is juist hetgeen dat jouw beroep zo mooi maakt! Werken doe jij niet omdat het moet maar omdat jij graag een mooi resultaat boekt.

Jij als lasser vindt het mooi om vanuit een tekening te werken en het product samen te stellen. Jij bent pas klaar met je werk wanneer jij pas vindt dat het goed is afgewerkt.

Wanneer het nodig is ben jij bereid om jouw deskundigheid met je collega's te delen.

Dit maakt jou een graag gezien persoon op de nette werkplek waar jij werkt.

Een stukje met de auto of het openbaar vervoer is voor jou geen probleem, jij woont binnen een straal van maximaal 30 km van jouw werkplek.

Voordat jij aan je carrière als lasser begon heb jij de nodige diploma's en certificaten behaalt. Inmiddels beschik jij over de nodige ervaring in het TIG proces met zowel plaat-

als constructiewerkzaamheden.

Uiteraard krijg jij voor jouw prestaties een marktconform salaris. Ook kunnen wij jou (indien jij dit wilt) een opleiding aanbieden om je vakgebied te verbreden of te specialiseren.

Ben jij diegene die in dit profiel staat beschreven? Of zou jij misschien nog meer informatie over deze job- of opleidingsmogelijkheden willen weten?

Neem dan gerust contact met mij op :

06-20494720

hanneke.arets nl.randstad.com Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier