BBL-er in Eindhoven
Big Bazar
Woenselse Markt 32, Eindhoven
4 dagen geleden

naar vacatureoverzicht

BBL-er

 • Eindhoven Woenselse Markt 32
 • Wil jij graag een officieel landelijk erkend MBO-diploma halen waarbij je werken en leren goed kunt combineren, dan is een opleiding volgen via Big Bazar B.V. een mooie kans!

  zet in favorieten e-mail deze vacature delen via whatsapp BBL-er in Eindhoven bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldinge-mail deze vacaturejouw naamjouw e-mailnaam vriende-mail vriendWerken en lerenDoorgroeimogelijkhedenEen leuk team

  doen?

  Als BBL-er doe je bij Big Bazar alle voorkomende werkzaamheden. Je helpt klanten, draait kassa, vult de artikelen aan en zorgt er samen met je collega’s voor dat het filiaal er netjes en verzorgd uitziet.

  Natuurlijk krijg je tussendoor de ruimte om de nodige opdrachten voor school uit te voeren. Volg je een opleiding op niveau 3 of 4 dan komen ook leidinggevende vaardigheden aan bod.

  bieden?

  Een baan met flexibele werktijden, voor 20-28 uur per week, tegen een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

  Een BBL-plek moet leerzaam en leuk zijn. Daarom doen wij er alles aan om je zoveel mogelijk te leren over het werken in de Retail.

  Je kunt bij ons terecht als je een MBO-2,3, of 4 opleiding volgt op een ROC. Als je nog niet ingeschreven bent bij een ROC, bieden wij de mogelijkheid om via ons een erkende (verkorte) MBO-opleiding te volgen.

  Deze opleidingen worden verzorgd door NCVB Bedrijfsopleidingen.

  Doorgroeimogelijkheden is bij ons geen vage belofte. Laat jij zien dat je het in je hebt, dan geven wij je graag een kans.

  Ongeveer de helft van onze Bedrijfsleiders is begonnen als Hulpkracht of Verkoopmedewerker, daar zijn we best trots op!

  procedure

  Solliciteren Interesse gewekt? Stuur je sollicitatie in, met je CV en motivatiebrief. Screening & Selectie Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

  Oriënterend gesprek De Bedrijfsleider van het filiaal gaat graag met je in gesprek. Contract Zijn jullie beide enthousiast?

  Dan kun je het contract tekenen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier