Werkvoorbereider/BIM Engineer
Velox
's-Hertogenbosch, Netherlands
18 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie inhoud : Jij weet wat een bouwproject van formaat nodig heeft om soepel en volgens plan te verlopen door het bedenken van slimme oplossingen.

Wil jij die toepassen in een mega project? Lees dan verder!In september 2020 start de nieuwbouw van een werk-ontwikkelbedrijf in Den Bosch.

Dit bouwwerk bestaat uit 2 bouwlagen en wordt verduurzaamd door een waterbuffer op het terrein en dak, het gebruik van biobased materialen, circulaire bouw, houten constructie en het gebouw energieneutraal te maken.

De oplevering van dit project staat gepland voor december 2021. Voor dit inspirerende project zoeken wij een Werkvoorbereider / BIM Engineer Bouwkunde.

Durf jij dit project van14.000 m2 met een aanneemsom van 37 mio wel aan? Lees dan verder.Binnen dit project ben jij verantwoordelijk voor het informatiemodel, zowel het ontwerp, beheer als het toepassen van de informatie op de werkprocessen.

Jij zorgt dat het werk op de bouwplaats volgens plan, op tijd en binnen budget kan worden uitgevoerd. Samen met het team stel je alles in het werk zodat de bouw ongehinderd kan doorgaan.

Jij laat niets aan het toeval over in jouw functie, want je : construeert constructies en funderingen in Revitbedenkt detailoplossingen tijdens de ontwerpuitwerkingtoetst modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheidstelt werkvoorbereidingsplannen op en bewaakt zebent verantwoordelijk voor het juiste materiaalbereidt werkzaamheden voor van en met de onderaannemersbewaakt de informatiestromen rondom de bouwwerkzaamhedenFunctie eisen : Jij brengt ruime kennis en ervaring mee op het gebied van nieuwbouwprojecten die jij goed weet uit te werken door middel van Revit.

Daarnaast ben je communicatief sterk, kun je goed samenwerken en ben je creatief en stressbestendig. Je bent goed in het stellen van prioriteiten waarbij je het gezamenlijke resultaat centraal stelt.

Jij bent natuurlijk nog meer in huis, want jij hebt : een afgeronde hbo-opleiding Bouwkundeminimaal 8 jaar ervaring als BIM modelleur en / of Werkvoorbereiderervaring met Revit en AutoCADverstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebiedgevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werkenGeboden wordt : Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten.

Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk.

Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als Werkvoorbereider of BIM-modelleur bouwkunde, naast een goed salaris, van : minimaal 25 vakantiedagendeelname aan de pensioenvoorziening BpfBouwde mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaaneen uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseerteen uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingenben je ZZP'er?

wij denken graag met je mee!Over het bedrijf : Professionals zoals jij hebben het tegenwoordig voor het uitzoeken. Een legio aan uitdagende projecten en prachtige opdrachtgevers.

Dus waarom zou je je aan Velox verbinden? Kort gezegd : omdat je bij Velox bij een club van vernieuwers werkt. Waar je samen met andere frontrunners werkt aan de toekomst van de bouwsector.

Gelijkgestemden die het liefst vóór op de golf van verandering zitten. En daar met volle teugen van genieten. Maar ook omdat we samen de laatste ontwikkelingen delen.

Je inspireren. Zodat we jouw groeicurve laten exploderen tot ongekende hoogten. Daarom dus.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier