Meewerkstage Inkoper
CCV
Arnhem, NL
5 dagen geleden

Je werkomgeving

Grote kans dat jij dagelijks met CCV in aanraking komt. Je kent ons van pinautomaten en betaaloplossingen. Al ruim 60 jaar werkt CCV aan vernieuwende betaaloplossingen en iedere dag maken wij miljoenen betalingen mogelijk.

Met als resultaat een stevige basis van loyale klanten in meer dan 20 landen met 750.000 pinapparaten en 17.000 webshops.

Op de kantoren in Nederland, België en Duitsland werken meer dan 1200 medewerkers.

Ter ondersteuning van de afdeling Corporate Procurement, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e).

Het Corporate Procurement team bestaat uit 10 enthousiaste collega’s in Nederland die rapporteren aan de Head of Corporate Procurement NPR.

Een deel van het team houdt zich bezig met contract-, vendor en projectmanagement en het operationele inkoopproces, waar het andere deel, bestaande uit Category Managers verantwoordelijk is voor de inkoop van de totale spend binnen de categorieën IT, Acquiring & Processing, HR, Marketing & Communication, Service en Facility.

Als stagiar(e) maak je deel uit van een professioneel en ambitieus inkoopteam dat verantwoordelijk is voor de inkopen voor alle CCV landen.

Samen met de andere collega’s ondersteun en verbeter je het inkoopproces. Naast het uitvoeren van de onderzoeksopdracht ga je aan de slag met verschillende werkzaamheden die ons inkoopproces ondersteunen, zoals :

 • aanvragen van offertes
 • administratieve ondersteuning van het P2P (purchase to pay) proces
 • opstellen en bewerken van rapportages ter ondersteuning van de business
 • aanpassen van masterdata
 • beantwoorden van (aan)vragen vanuit de interne klanten en / of leveranciers
 • ondersteuning bij interne projecten (zoals opschoning masterdata en contractmanagement / contracten).
 • Specifieke vaardigheidseisen

  Als stagiair(e) binnen de afdeling Procurement vervul je een belangrijke ondersteunende rol. Wij zoeken een enthousiaste MBO- of HBO-student die de kwaliteit bezit om zelfstandig en in een team, proactief, resultaatgericht en nauwkeurig te werken.

  Je wilt je ontwikkelen in het vakgebied van Inkoop en vindt het leuk om de collega’s op de afdeling te ondersteunen en enthousiasmeren met je kennis en ambities. Verder :

 • Volg je een MBO of HBO in een relevante richting, denk hierbij aan Inkoopmanagement, Commerciële economie, Facility management of Logistics management
 • Zoek je een meewerkstage vanaf september 2022
 • Heb je organisatorisch vermogen, en ben je enthousiast en klant- en servicegericht.
 • Wij bieden jou

 • goede begeleiding door professionals van wie je veel kunt leren en alle tijd om je opdrachten voor school uit te werken
 • een stageplaats vanaf eind augustus / begin september 2022 in ons informele en ambitieuze team
 • een goede stagevergoeding en reiskostenvergoeding indien je geen ov-kaart hebt
 • Sollicitatieprocedure

  Word jij enthousiast van deze stage? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie. Solliciteren kan via onderstaande solliciteerknop.

  Neem voor meer informatie gerust contact op met Kirsten Sturm van Recruitment via 06 57208780 of via recruitment ccv.eu.

  Als betaaldienstverlener zijn wij verplicht je te screenen. Daarom doorloop je een screeningsprocedure.

  Meewerkstage Inkoper

  Ja, ik heb interesse Share this :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier