Verzorgende IG
Pieter van Foreest
Maasland, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Een prachtig beroep : Verzorgende IG. Je bent trots, omdat je weet wat je kunt betekenen. Jij geeft de bewoners de zorg en aandacht die ze nodig hebben.

Je bent er voor hen en wilt ze het gevoel van thuis geven. Daar word je door geraakt.

De bewoners hebben zelf de regie, samen kijken wij welke dingen er nog zelf gedaan kunnen worden en wat niet meer zelf lukt.

Mocht iets niet meer zelf lukken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Persoonsgericht werken is hierin leidend.

Of het nu gaat om hulp bij de dagelijkse handelingen zoals aankleden of douchen, hulp bij het indelen van de dag of het bieden van structuur, Singelhof staat garant voor een passende aanpak.

Pieter van Foreest is een organisatie waar je op kunt bouwen. Wij staan stevig, zijn financieel gezond, weten waar we naar toe willen en nodigen jou uit om bij onze missie aan te sluiten.

Gezien onze omvang hebben wij o.a. veel carrièremogelijkheden en stimuleren wij ontwikkeling en scholing. Lees hier waarom je zou willen werken bij Pieter van Foreest.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
 • Je bent gastvrij en zet de cliënt op de eerste plaats;
 • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;
 • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend.
 • Wat bieden wij?

 • Naast een goed salaris in FWG 35; tussen de € 1.902,93 en € 2.762,34 (afhankelijk van werkervaring) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, ontvang je ook een toeslag bij onregelmatige uren en reiskostenvergoeding;
 • Jaarcontract voor 28 tot 32 uur per week. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
 • Ontwikkeling en scholing vinden wij heel belangrijk en wij stimuleren jou hierin. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding verpleegkunde niveau 4 gaan volgen als je deze ambitie en de capaciteiten hebt.
 • Ook hebben wij nu een online trainingsplatform Good Habbitz waar je allerlei online trainingen kan volgen.

  Werken in de ouderenzorg is waardevol en bij Pieter van Foreest kun jij samen met jouw collega’s hét verschil maken. Natuurlijk word je goed beloond als je bij ons werkt.

  Naast de regelingen die de CAO VVT biedt, hebben wij een breed scala aan aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van verlof tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier