Montagemedewerker
Olympia
VEGHEL, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor een groeiend bedrijf in Veghel zijn wij op zoek naar een montagemedewerker. Dit bedrijf maakt op maat gemaakte badkamermeubels.

Jouw taken zijn als volgt :

 • Schappen (bv glazen platen) in de kast vastzetten met een boor
 • Spiegels aan de kast hangen aan de hand van een kliksysteem
 • Overige standaard montage werkzaamheden
 • Bovenstaande werkzaamheden dienen zeer nauwkeurig en secuur te gebeuren. Het is geen 'moeilijk' werk maar het is wel iedere keer een andere kast dus je dient logisch na te kunnen denken.

  Als jij het leuk vindt om ook nog logistieke werkzaamheden erbij te doen naast het montagewerk kun jij jouw takenpakket na verloop van tijd uitbreiden met onderstaande taken :

 • Vervolgens gaat het kastje verder op de lopende band dien je er schuimblokken ter bescherming om heen te zetten, plaats je het kastje in een doos en plak je de doos dicht. "
 • Naast deze taken ben je ook bezig met pakbonnen. Je zorgt ervoor dat een pakbon helemaal compleet is met de juiste goederen en de deur uit kan naar de juiste vervoerder.

  Een complete pallet plaats je met een elektrische palletwagen in de oplegger. Belangrijk in deze functie is overzicht behouden en zorgen dat de goederen tijdig en foutloos de deur uit gaan.

  In deze functie heb je ook regelmatig contact met vervoerders.

  In het magazijn werk je op deze afdeling nauw samen met ongeveer 5 collega's. Er heerst een fijne, rustige werksfeer.

  De werktijden zijn van 7.00 - 16.00 uur.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris is rond de €12,- bruto per uur. Echter is het salaris afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Bij een goede klik met collega'
 • s, het goed uitvoeren van de werkzaamheden en het ontwikkelen van jezelf zijn er mogelijkheden om na een half jaar in dienst bij het bedrijf zelf te komen.

  Het bedrijf zal je uiteindelijk een vast contract aanbieden. Het betreft een fulltime functie. Tot je pensioen hier werken behoort zeker tot de mogelijkheden!

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Vaardigheden

  Wij zijn op zoek naar iemand die voldoet aan de volgende functie eisen :

 • Je bent een harde werker
 • Je kunt nauwkeurig werken
 • Je bent voor langere tijd beschikbaar
 • Je bent vriendelijk en een rustig type
 • Je hebt ervaring met logistiek of montage
 • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? En ben jij gemotiveerd? Reageer dan nu door op de solliciteer button te drukken! Ook als jij mooie ambities hebt aarzel niet maar solliciteer! Er is in dit bedrijf een interne opleider en er zijn volop doorgroeimogelijkheden!

  Over de werkgever

  Bedrijf in Veghel dat badkamermeubels maakt.

  De werkzaamheden op de afdeling waarop jij komt te werken zien er als volgt uit : houten panelen worden met een robot geselecteerd en in de juiste afmetingen gezaagd (afdeling zagerij).

  Vervolgens worden deze afgewerkt / afgeplakt door een kantelbankmachine zodat er geen vocht in het hout kan komen (productieafdeling).

  Daarna gaat het meubel naar de afdeling montage waar het meubel verder gemonteerd wordt (de afdeling waarop jij komt te werken).

  Via een lopende band wordt het meubel naar de expeditie getransporteerd. Op deze afdeling worden de meubels in dozen verpakt, worden de juiste bestellingen gesorteerd en op pallets geplaatst.

  Deze pallets worden met behulp van een elektrische palletwagen in de oplegger geplaatst.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier