Projectcordinator
Eminent Groep
Amersfoort, Utrecht, NL
6 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever een specialist in het renovatie en onderhoud zijn wij op zoek naar een projectcoördinator. Ben jij bekend met BIM en RGS en wil jij je bezighouden met diverse projecten Lees dan snel verderIn deze rol ben jij verantwoordelijk voor het eindresultaat van een project.

Samen met collega&rsquos maar ook met externe partijen zorg jij ervoor dat dit doel behaalt wordt. Het is dus van belang dat jouw communicatieve vaardigheden op hoog niveau zijn.

Het voeren van gesprekken met architecten en opdrachtgevers is voor jou geen enkel probleem. Jij zal je verder bezighouden met het maken van prijsafspraken met leveranciers en onderaannemers.

Bij voorkeur heb je hier al ervaring mee. Net zoals met het voorbereiden van werkzaamheden in Revit en BIM. Met jouw organisatorisch vermogen maak je gemakkelijk planningen en hier stuur je ook op aan.

Pull planning is dan ook geen onbekend begrip voor jou. Daarnaast zorg jij ervoor dat alle materialen op het juiste moment aanwezig zijn. Efficiëntie staat voorop

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier