Senior Inkoop Manager
Plaza Foods - Nijmegen
Nijmegen, NL
6 dagen geleden
source : deBanenSite

Plaza Foods - Nijmegen zoekt een Senior Inkoop Manager te HBO geplaatst op 31-08-2020

 • In verband met groei en professionalisering van onze organisatie zijn wij voor de afdeling Inkoop op zoek naar een;
 • Senior Inkoop Manager

  Voor deze functie zijn we opzoek naar de persoon die met zijn / haar reeds opgedane ervaring een goed fundament neer kan leggen om deze vervolgens samen met onze bestaande afdeling verder op te bouwen.

  Als senior inkoop manager ben jij verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de inkoopprocessen van de categorie food en non-food binnen Plaza Foods.

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van inhoudelijke en administratieve inkoopprocessen. Daarnaast ben je in staat om verschillende offertes te vergelijken om zo tot de beste aanbieding van de juiste leverancier te komen.

  Je denkt mee over innovaties die onze producten en productieprocessen kunnen verbeteren. Je neemt gevraagd en ongevraagd initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan toekomstige resultaten.

  Je stelt prioriteiten in het werk en communiceert deze helder binnen de organisatie.

  Je houdt je bezig met het invoeren van nieuwe inkoopartikelen, begeleiden van sample aanvragen en afstemmen met de leveranciers en afdelingen binnen de organisatie, coördineren van leveranciersbeoordelingen en het analyseren van marktontwikkelingen.

  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, bewaken en controleren van orders bij onze leveranciers. Je draagt zorg voor een optimale beschikbaarheid en voorraadniveau, zodat het productieproces volgens planning kan worden uitgevoerd.

  Dit succes bereik je niet zonder een goede interne samenwerking. Jij weet bruggen te bouwen en draagvlak te creëren met als doel optimaal rendement te halen uit jouw inkopen.

  Je schakelt tussen de verschillende disciplines : van Inkoop naar Verkoop en van Logistiek naar Finance, dit alles in samenwerking met onze huidige afdeling.

  Je rapporteert aan de directeur en zult werkzaam zijn op onze locatie in Nijmegen.

  Je taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit :

 • Monitoren en coördineren van de operationele werkzaamheden van het inkoopproces :
 • Verwerken van inkoop adviezen;
 • Opvragen van offertes bij leveranciers;
 • Onderhouden van de inkoopadministratie;
 • Reactief en proactief onderhouden van contacten met leveranciers en collega’s van de afdeling sales;
 • Vastleggen van de geldende inkoopcondities (artikelen, prijzen en levertijden);
 • Invoeren en wijzigen van gegevens in bestandsbeheer;
 • Uitzoeken en verwerken van prijsverschillen;
 • Bijhouden van leveranciersdossiers;
 • Verzamelen van marktinformatie;
 • Begeleiding van onze huidige inkoop medewerkers.
 • Vereist profiel :

  Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar iemand die commercieel en analytisch sterk is. Je staat stevig in je schoenen en komt overtuigend over.

  Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Jij bent sociaal en communicatief vaardig, waardoor jij goed in staat bent om relaties op te bouwen.

  Jij voelt je thuis in de dynamische wereld van productie en handel; je houdt van aanpakken en ondernemen. Jij bent goed benaderbaar voor je collega’s en vindt het prettig om je kennis te delen en te functioneren als mentor.

  Daarnaast heb je een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur een commerciële richting en heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een inkoopfunctie, bij voorkeur binnen de voedingsmiddelenindustrie.

  Je hebt goede kennis van MS Office / Excel en ERP systemen, bij voorkeur CSB.

  Wij bieden :

  Een leuke dynamische baan in een internationale en groeiende organisatie binnen een enthousiast team met een prettige en open werksfeer.

  Het salaris is marktconform en afhankelijk van kennis en ervaring. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en een bonus.

  Wie zijn wij?

  Plaza Foods werd in 1994 opgericht door de gebroeders Chang als een dochter onderneming van Europa's grootste Oriëntaalse restaurant complex : Orient Plaza.

  In 2005 hebben wij onze eerste productiefaciliteit in Wijchen geopend waar wij ambachtelijke bereidingswijzen toepassen in een moderne productieomgeving onder de strikte normen van IFS higher level.

  In oktober 2016 openden wij een tweede state of the art productiefaciliteit in Nijmegen. Het familiebedrijf specialiseert zich in Japanse, Thaise, Indonesische, Maleisische, Singaporese en Chinese maaltijden.

  Sinds 2006 is hier ook een Italiaanse lijn aan toegevoegd. Onze jarenlange ervaring in de Oriëntaalse keuken - samen met het ervaren productie- en ontwikkelingsteam - heeft ons vele successen gebracht.

  Hierdoor zijn we nu één van de grootste producenten van Oosterse en Mediterrane koelverse maaltijden van Europa. Onze visie : Food to inspire everyone, love every bite.

  De bijbehorende missie : We sense and make the best taste to create value for money partnerships. Kernwaarden van Plaza Foods : Clarity, Close to customers & Cost efficiency.

  Interesse in de functie van Senior Inkoop Manager bij Plaza Foods - Nijmegen regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier