Helpende
Norschoten
Elspeet
5 dagen geleden

Helpende (woonzorgbegeleider niveau 2)

Kom het verschil maken voor onze cliënten!

maximaal 24 uur per week (uren in overleg) psychogeriatrie en somatiek Elspeet

Hallo zorgprofessional!

Jouw lach, jouw zorg, jouw kennis en jouw aandacht. Daar kijken wij bij Norschoten naar uit. Want jij kleurt de dag van onze cliënten. Iedere dag opnieuw!

Jij doet je werk met veel plezier. Met hart voor de cliënt. Je bent hulpvaardig en met liefde zoek je naar die kleine geluksmomentjes.

Dat doe je samen met mantelzorgers en familie, en uiteraard met je zorgcollega’s, welzijnsbegeleiders en behandelaren. Zo maak jij het verschil voor onze cliënten.

Over onze locatie Elspeet Bij de locatie in Elspeet wonen 20 cliënten in ruime appartementen met diverse voorzieningen, zodat zij zoveel mogelijk de eigen regie over hun leven kunnen houden.

Het gebouw ligt midden in het dorp met alle winkels en ontspanning / dagbesteding op loopafstand. We zijn lokaal verbonden met de samenleving.

Vrijwilligers en familie lopen bij ons in en uit! Deze mensen staan bovendien altijd klaar om samen met ons de cliënten te ondersteunen.

Dit bieden we je : goed salaris, goede scholing, fijn team en superleuke baan.

 • Salaris minimaal € 1.863,09 en maximaal € 2.631,63 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (FWG 30 van de CAO VVT).
 • In eerste instantie een jaarcontract.
 • Goede scholing. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling.
 • De kans om met financieel voordeel een fiets of laptop aan te schaffen. Of ben je liever lekker fit? Dan kun je dit gebruiken om je sportschool te betalen.
 • De mogelijkheid om samen met je team en leidinggevende jullie dienstrooster te maken. Zo hou je zelf de balans tussen werk en privé in de gaten. Wel zo fijn.
 • Klinkt dit als muziek in je oren? Dan neem jij dit mee :

 • Het diploma helpende (eventueel met de aantekening medicatieverstrekking’).
 • Je werkt met je hart en stelt de cliënt echt centraal. Wat heeft hij / zij van jou nodig? Met jouw frisse blik en openheid sluit je aan bij het leven van de cliënt.
 • Je werkt met lef en durft je kwetsbaar op te stellen. Ook als het spannend wordt.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze vragen wij voor jou aan.
 • Niet onbelangrijk : je voelt je thuis bij de christelijke identiteit van Norschoten.
 • Zo word jij onze nieuwe collega

  Word jij onze nieuwe collega? Leuk, je bent van harte welkom. Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande solliciteren button.

  Vragen? Bel of mail dan met met Gerrie van der Laan, locatiemanager, 06-13 46 90 64 of .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier