Leider kinderopvang
Partou B.V.
Amersfoort, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Samen met je collega’s zorg je voor eenfijne omgeving waarbinnen ieder kind zich optimaal ontwikkelt. Wevinden het belangrijk dat kinderen mee kunnen denken, mee kunnenpraten en mede verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Zo organiseren we vergaderingen’ met elkaar en laten we onze kinderen aan hetwoord.

Je bent verantwoordelijk voor hetactiviteitenaanbod op jouw vestiging. Zo maak je de ene dag muziekmet de kinderen en ben je een dag later samen een film voor UNICEFaan het maken.

In de vakantie trek je erop uit met de Natuurbus,bezoek je een museum of zeil je samen met de kinderen over hetwater. Ons workshopaanbod is oneindig.

Je stemt de activiteiten afop de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Doorze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van deactiviteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hunsociale ontwikkeling.

Bij ons speel en werk jetegelijk!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier