Klantenservice Medewerker gezocht voor de T-Mobile Thuis Service Desk in 's-Gravenhage
YoungCapital
's-Gravenhage, NL
18 uur geleden
source : Officevacatures

Wat ga je doen?

In een gezellig team waar een familiaire sfeer hangt, ga jij alles op alles zetten om klanten en geïnteresseerden van antwoorden op de meest uiteenlopende vragen.

Het gaat om inbound service, waarbij ook care erg belanrgijk is. Je kunt bijvoorbeeld gebeld worden over de factuur, het doorgeven van een verhuizing, verschillende service vragen en ook over technische ondersteuning of problematiek.

De T-Mobile Thuis desk is technischer dan de Mobiele desk, dus je krijgt de kans je goed te verdiepen in dit product. Met jouw servicegerichte instelling kun jij degene aan de andere kant van de lijn goed op weg helpen en ben je het visitekaartje van T-Mobile.

Wat zijn je werktijden?

De Desk is geopened van 07 : 00 tot 22 : 00, 7 dagen per week. Hierdoor kan jij je uren flexibel inplannen. Ideaal dus voor naast een andere baan of een studie.

Verder

T-Mobile is een voorloper van de shift to digital , wat betekent dat je je ook bezig zult gaan houden met vragen die binnenkomen op andere platformen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan livechats of email.

T-Mobile is een bedrijf dat investeert in haar medewerkers en waarbinnen een goede sfeer erg belangrijk word gevonden, naast hard werken natuurlijk! Bij T-

Mobile creëer jij in een fijne omgeving je eigen mogelijkheden voor je toekomst.

Functieeisen

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Eerdere ervaring in de service verlening is een pre;
 • Je hebt lef, maar bent ook empathisch en loyaal;
 • Je gaat graag altijd voor het hoogste niveau.
 • Je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Kun jij je vinden in dit plaatje? Solliciteer direct!

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een flexibel in te delen baan voor 16-32 uur per week;
 • Een gezellig team;
 • Geruime doorgroeimogelijkheden;
 • Veel initiatieven om jouw competenties te verbreden en verdiepen;
 • Een actieve werkomgeving waarin je lekker wordt uitgedaagd;
 • Een prima basis salaris van €10,50 bruto per uur.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier