Hartfunctielaborant echocardiografie voor de Hartfunctiekamers
Alrijne Ziekenhuis
Leiderdorp
3 dagen geleden

Ben jij onze nieuwe Hartfunctielaborant echocardiografie voor de Hartfunctiekamers voor 24-36 uur per week? Samen bouwen wij aan een werkomgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen in jouw vak én mee kunt helpen aan onze ambitie om de beste zorggroep van de regio te zijn.

Wat ga je doen als Hartfunctielaborant echocardiografie op de Hartfunctiekamers

Bij de basistaken als gediplomeerd hartfunctielaborant verricht en analyseer je zelfstandig inspanningsonderzoek (fietsergometrie) en beoordeel je het bijbehorende ECG.

Je ondersteunt, begeleidt en stimuleert patiënten (en familie / verzorgers) tijdens het ondergaan van de onderzoeken. Van deze onderzoeken breng je verslag uit aan de cardioloog.

Je voert de administratieve taken behorende bij bovengenoemde werkzaamheden uit.

Als echolaborant verricht je onder andere de volgende onderzoeken : echocardiogram, slokdarmecho (TEE), contrastecho en stressecho.

Je verricht zelfstandig de TTE onderzoeken en beoordeelt deze echocardiogrammen. De onderzoeken verricht je onder supervisie van een medisch specialist.

De TEE, contrast- en stressecho voer je samen met de cardioloog uit. De kliniek bevindt zich op locatie Leiderdorp.

We vinden scholing en opleiden belangrijk, dus leerling functielaboranten krijgen bij ons de ruimte hiervoor. Daarnaast hebben wij ook een taak in het begeleiden van cardiologen in opleiding.

Wij bieden je de mogelijkheid om voor een 2e specialisatie (Holter-analyse, cardio-implantaten / hartkatheterisatie of PM technicus) opgeleid te worden, indien je via LOI bent opgeleid.

Indien je gediplomeerd bent in een andere specialisatie en je wilt als 2e specialisatie de opleiding echo-laborant volgen nodigen we je uit om te solliciteren.

Als je als echolaborant interesse hebt om het EACVI-examen te halen is dit ook een optie.

Als Hartfunctielaborant echocardiografie voldoe je aan de volgende functie-eisen :

 • Je hebt een positieve, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je functioneert zelfstandig, maar je bent ook een teamspeler;
 • Je beschikt over goede contactuele en sociale eigenschappen;
 • Je werkt nauwgezet, accuraat en gestructureerd;
 • Je bent stressbestendig, houdt van afwisseling en levert graag een bijdrage aan de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Wat hebben wij jou als Hartfunctielaborant echocardiografie te bieden?

  Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen, maar ook voor jou.Jouw toekomst staat bij ons centraal. We zijn verkozen tot Beste Werkgever 2019-2020 door eigen medewerkers.

  Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder :

 • Een salaris van maximaal € 4.111,- (FWG 55) op fulltime basis;
 • Direct een vast contract na een proefperiode van twee maanden;
 • Een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33% ;
 • Met onze speciale fiscale regeling kun je met veel voordeel mooie producten aanschaffen zoals een fiets, laptop, smartphone of en Coolblue bonnen.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden : we hebben een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz .
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier