Fulltime BOA Parkeercontroleur
Facilicom Group
Arnhem
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA Parkeercontroleur in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s.

In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien.

Safety Group is als onderdeel van Trigion uitgegroeid tot een veelzijdig dienstverlener en marktleider in verkeersregeling.

We leveren diensten op het gebied van tijdelijke verkeersregeling, beveiliging van evenementen, bijzonder vervoer, reizen, ticketing, vervoersprojecten, BOA’s én opleidingen.

Ons Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON) levert vakgerichte opleidingen als beroepsverkeersregelaar, BOA of Event Security Officer.

Ook aanvullende trainingen als Omgaan met agressie, Bike opleidingen of de VCA training behoren tot ons opleidingsaanbod.

Als medewerker van Safety Group kun je zorgen voor een veilige verkeersafwikkeling, maar ook voor een onvergetelijk evenement.

Jouw dag als BOA begint In de gemeente Arnhem met een briefing van de aanwezige teamleider, uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Dit kan overdag zijn, maar ook in de avond. Na de briefing weet jij precies in welke wijk en met welke collega’s jij tijdens je dienst werkzaam bent.

Je checkt nog even je materialen waarna je de gemeente Arnhem in gaat, waar het net als in de rest van Nederland nog wel eens wilt regenen.

Jij bent dus weerbestendig en houdt ervan om in de buitenlucht te werken!

Vanaf nu ben jij alert op jouw directe omgeving en ben jij, naast dat je je controlerende werkzaamheden uitvoert, ook de ogen en oren van de gemeente.

Daarnaast is het mogelijk dat jij mensen moet informeren en verwijzen, een bijhorende taak die bijdraagt aan het sociale aspect van het vakgebied.

Jij kent de gemeente namelijk op je duimpje! Maar ook bij incidenten / calamiteiten kan er een beroep op je worden gedaan en dien jij vanuit jouw fulltime functie als BOA Parkeercontroleur bepaalde hulp te bieden.

De tijd vliegt voorbij door alle dynamiek en beweging! Het is alweer tijd voor de debriefing. Je bergt je spullen op en gaat naar huis.

Morgen weer een nieuwe dag vol afwisseling en uitdaging!

Wij vragen :

 • Geldig BOA-getuigschrift inclusief bewijs van goed gedrag;
 • Een geldig rijbewijs B.
 • Deel deze vacature

  Een eigen auto is een pré!

  Arbeidsvoorwaarden

  Gerelateerde vacatures binnen Trigion

  Wij bieden :

 • Een uitdagende baan voor 36-40 uur in de week;
 • De mogelijkheid om jezelf te onderscheiden en te profileren om zodoende interne doorgroeimogelijkheden te creëren;
 • De kans om een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in een gemeente;
 • De kans om bij te dragen aan een belangrijk project, dat waardevol is voor de organisatie;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslagen, reistijd, reiskosten en een maaltijdvergoeding;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via ons eigen opleidingsinstituut IVON Academy om je te specialiseren in het BOA vak.
 • Flexibele werktijden.
 • Parttime / Fulltime Beveiliger in omgeving van Utrecht Beveiliger Amsterdam Bijbaan BOA parkeercontroleur, Roosendaal Beveiliger winkel Heerhugowaard Parttime fiscaal parkeercontroleur, Zandvoort

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier