Allround commercieel binnendienst medewerker
Mutsy BV
Goirle, Noord Brabant, NL
5 uur geleden
source : Monsterboard

Ben jij klantvriendelijk, flexibel, representatief en commercieel ingesteld? En beschik je over goede communicatieve vaardigheden als commercieel binnendienst medewerker?

Dan heb je wellicht interesse in de positie van : Allround commercieel binnendienst medewerker Voor onze locatie in Goirle Door het succes van onze formule zijn we per direct op zoek naar de uitbreiding van ons team met een allround commercieel binnendienst medewerker.

Je bent verantwoordelijk voor nationale- en internationale klanten. Een talenknobbel is dus mooi meegenomen. Over de positie : Met minimaal een HBO-opleiding als basis, sta je in direct contact met onze klanten uit binnen- en buitenland en vervul je een commerciële spilfunctie.

Je bent verantwoordelijk voor de volgende taken : Je neemt binnenkomende telefoontjes en e-mails aan van klanten met vragen over een bestelling.

Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende verkooporders en serviceaanvragen. Je zorgt voor je juiste documentatie voor de zendingen.

diverse administratieve werkzaamheden. je gaat mee naar vakbeurzen en een klantbezoek kan ook voorkomen. actief relatie onderhoud van bestaande klanten en benaderen van potentiële klanten.

Je bent sociaalvaardig en bent niet bang om achter potentiele klanten aan te gaan. Je vindt het leuk om mee aan ons netwerk te bouwen.

Heb je een talenknobbel? De talen Duits, Spaans, Frans en Engels zijn een pré. Over jou : Je beschikt over een HBO-opleiding.

Je bent klantvriendelijk, flexibel, representatief en commercieel ingesteld Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en uitmuntende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (Kennis van de Franse, Spaanse en Duitse taal is een pre).

Over ons : Wij zijn een jong, informeel en snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kinderwagens en aanverwante baby-artikelen.

Kenmerk van onze organisatie : een no-nonsense mentaliteit waarbij het draait om innovatie en service. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie, ben je op korte termijn beschikbaar en voldoe je aan het profiel?

Solliciteer dan vandaag nog door op de sollicitatieknop te klikken! We kijken uit naar je CV en sollicitatiebrief. Neem voor meer informatie contact op met Mandy Sprangers op 013-5345152.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier