Ambitieuze school zoekt eerstegraads docent Engels
derec
Rotterdam,NL
4 dagen geleden

Ambitieuze school zoekt eerstegraads docent Engels

Rotterdam

Aan de slag op een middelbare school waar gestreefd wordt naar het behalen van de beste resultaten, waar betekenisvol leren centraal staat en onderwijs op maat wordt geboden?

Voor een openbare middelbare school in Rotterdam zijn wij op zoek naar een eerstegraads docent Engels. Je gaat aan de slag met de bovenbouw van de havo en het vwo.

Ben jij de ambitieuze docent Engels die goed in deze leeromgeving past? Dan horen wij graag van je!

Organisatie

Op deze school is er erg veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De leerlingen voelen zich hier dan ook gekend en gewaardeerd.

Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat elke klas niet een, maar twee mentoren heeft. Hierdoor is er echt voldoende ruimte en tijd om de leerlingen te begeleiden.

Ook is het onderwijs wat op deze school geboden wordt, erg hoog. Op elk lesniveau worden de leerlingen door middel van onderwijs op maat, uitgedaagd het maximale uit zichzelf te halen.

Er wordt op deze school onderwijs geboden voor de niveaus mavo tot en met het vwo. Er is zelfs een speciale onderwijsstroom voor hoogbegaafden leerlingen.

Zo is de school echt voor iedereen toegankelijk en kan iedereen op zijn of haar eigen niveau aan het werk.

Functie

Als eerstegraads docent Engels ga je aan de slag met de bovenbouw van de havo en het vwo. Je weet de leerlingen op creatieve manier aan het werk te zetten en te boeien voor de mooie taal Engels.

Voor jou als doorgewinterde docent Engels is dat natuurlijk een fluitje van een cent, of liever gezegd een piece of cake! Je beschikt over een sterk klassenmanagement en weet de leerlingen het onderwijs op maat te bieden.

Verder ga je aan de slag voor 0,6 fte en is de voorkeur dat je aan het werk gaat op de woensdag, donderdag en vrijdag. Ben jij de docent Engels waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu!

Functie-eisen

 • Je bent eerstegraads bevoegd voor Engels;
 • je bent vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar;
 • je bent voor 0,6 fte beschikbaar;
 • je beschikt over een sterk klassenmanagement;
 • ervaring met de bovenbouwleerlingen van de havo en het vwo is een pre.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Doorbetaling van schoolvakanties;
 • Ondersteuning van ervaren coaches;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV*PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestandWijzig Upload je fotoGIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestandWijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Manon een WhatsApp 06-10992262manonbakker derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier