Sales Engineer (tijdelijk)
Remeha
Apeldoorn
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Sales Engineer kom je te werken in een dynamisch team. Je bent verantwoordelijk voor de technische opvolging vanuit klantverzoeken die via Accountmanagers en andere collega’s binnenkomen voor het segment Utiliteit.

Deze vragen hebben betrekking op technisch advies, opname van projecten en het doorzetten van offerte aanvragen richting onze Binnendienst.

Het segment utiliteit houdt zich bezig met verwarmingsoplossingen voor o.a. zwembaden, kantoren, appartementencomplexen scholen.

Onze CV-ketels zijn dankzij hun energiezuinigheid en kwaliteit een begrip in Nederland. Maar als één van de grootste spelers in de Europese verwarmingsmarkt willen we ook voorop lopen in de ontwikkeling van andere duurzame oplossingen.

Jij inventariseert zelfstanding projectaanvragen en werkt vervolgens een technisch advies uit. . Dit houdt in dat jij je bezig houdt met de ontwerpen van de totale installaties (alle technieken die in de utiliteitsbouwworden toegepast).

In deze functie werk je samen met verschillende collega’s van verschillende afdelingen, waaronder accountmanagers, sales support engineers, service- en after sales medewerkers.

Daarnaast houdt je toezicht op de projectenvoortgang, zowel intern- als extern. Hierdoor ben je in nauw contact met alle relevante partijen in de bouwkolom, zoals opdrachtgevers, woningbouwcorporaties, adviseursbureaus en installateurs.

Binnen dit hechte en loyale team werk je nauw samen met je collega’s en rapporteer je aan de Segment Manager Utiliteit.

Heb je vragen?

Neem contact met mij op!

06 41 66 30 47

Meer weten over Remeha?

Lees onze verhalen & ontmoet je collega's

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier