Functioneel ontwerper ict
Sociale Verzekeringsbank
Amstelveen, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Solution Architect Solution Architect -AmstelveenAls Solutions Architect heb je een verbindende rol in onsdomein.32-36per maand maximaal € 5.

649AcademischAmstelveen3 redenenwaarom deze vacature jouw baan is : Helpen de benodigde veranderingvan het systemenlandschap van het sociale domein binnen de SVB voorrealisatie vorm te geven!Synergie creëren in onze ontwikkelstratenmet jouw vaardigheden en technische kennis.

Je kunnen vastbijten invraagstukken op het gebied van implementatie van innovatieveoplossingen in het systemenlandschap.Jij doet hetAls SolutionsArchitect heb je een verbindende rol in ons domein en werk je in debreedte samen met o.

a. Senior Ontwikkelaars, de Domeinarchitectenvan het CIO-office en de inhoudelijk specialisten van DSV, onzebusiness-partner, aan de verdere uitbouw en innovatie van onssystemenlandschap.

We zoeken een architect die samen met dedomeinarchitecten kijkt hoe de verandering van de systemen vanovermorgen vorm moet gaan krijgen.

Hierbij staan wedaadwerkelijk..

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier