Hardware engineer
Niverplast bv
Twente, NL
5 dagen geleden

Hardware engineer

Niverplast is op zoek naar een Hardware engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

Ben jij een Hardware Engineer en opzoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Wil je werken met de nieuwste technieken en beleef je veel plezier aan het tekenen en ontwerpen in de engineeringstool Eplan P8?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

We maken in Eplan al onze schema’s voor de elektrische hoofd- en stuurstroomschema’s, pneumatische schema’s, schakelkast lay-outs, materiaal- en aansluitlijsten.

Dit kan een klant specifieke machine zijn, een aanpassing of toevoeging aan een standaard machine, maar ook onze complete installaties voor het verpakken van producten bij klanten wereldwijd.

In onze machines en installaties maken we gebruik van o.a. PLC en safety besturingen, servo / frequentie geregelde sturingen en safety-controllers.

Jij zorgt ervoor dat de materialen en schakelkasten van de installaties volgens planning geïnstalleerd kunnen worden. Dit betekent o.

a. dat je alle materialen besteld en zorgt dat deze volgens planning binnen komen.

Functievereisten

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Minimaal een MBO niveau 4 opleiding in de richting Elektrotechniek. Je hebt kennis van Eplan P8.

Je heb ervaring als Hardware Engineer en interesse in besturingstechniek is een pré. Je bent praktisch ingesteld en hebt kennis van MS-Office.

Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Binnen Niverplast ga je samenwerken met ruim 180 nieuwe collega's. (rustig maar, je hoeft ze niet meteen allemaal vanaf dag 1 te kennen, maar we willen wel graag dat collega's elkaar kennen).

Onze hardware afdeling bestaat uit collega's Jan, Peter, Yoran en Boukhiyar. Samen met hen werk je aan de verdere professionalisering van deze afdeling.

Bij Niverplast zijn we trots op onze onderscheidende aanpak. Waar wij voor staan, hoe wij dingen doen. En wat wij doen, doen wij het liefst net even anders.

Bij Niverplast hebben we geen directie of management, geen rangen en standen of autoriteit. Wij geloven in vrijheid en verantwoordelijkheid.

Dat maakt werken leuk en daar word je gelukkig van. Wij vinden jou namelijk belangrijk. Jouw talent, ideeën en energie kunnen ervoor zorgen dat Niverplast straalt de komende jaren.

Wij hebben een ongekend goede werksfeer. Borrels aan onze eigen bar, legendarische Niverplast-feesten en een informele afdeling.

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier