Supply Chain Planner
Page Personnel
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Taken en verantwoordelijkheden

Als Supply Chain Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een optimale voorraad in het warehouse. Je signaleert op een proactieve en gestructureerde wijze tijdig mogelijke uitloop van producten of incourante voorraad, zodat intern en extern de nodige acties ondernomen kunnen worden.

Ook ben je verantwoordelijk voor de controle van de voorraad (bij onze logistieke partners) en de administratie hiervan.

Daarnaast werk je samen met je collega's op de afdeling Supply Chain aan een optimale productieplanning, productieorders en goederenstroom.

Je bewaakt de voortgang van de productieorders, stuurt wanneer nodig bij en plant het (overseas) transport inclusief de juiste documentatie en administratie tot aan warehouse of klant.

Denk jij in processen en structuren en vind jij het van nature belangrijk dat de klant ook de juiste producten tijdig ontvangt?

Dan ligt er bij ons een mooie uitdaging op je te wachten!

Heb je een passie voor optimale goederenstromen en voorraad?

Al 25 jaar nationale en internationale klanten in de thee.

Profiel

 • MBO+ werk- en denkniveau. Werkervaring en inzicht in supply chain; met name op het gebied van warehousing en logistiek.
 • Ervaring in de FMCG is een pré;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must;
 • Een uitstekende kennis van MS Office, ERP en WMS;
 • Competenties : kwaliteitsgerichtheid, klantgerichtheid, communicatief vaardig , zelfstandig, plannen en organiseren, analytisch, flexibele houding, secuur, denken en werken in processen en systemen, samenwerken;
 • Een positief ingestelde persoonlijkheid met een enthousiaste uitstraling;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Over onze klant

  Werk je graag met producten uit de FMCG sector? Heb je een passie voor optimale goederenstromen en voorraad? Hecht je er waarde aan dat klanten de bestelde producten op de gewenste tijd geleverd krijgen?

  Ben jij de spil tussen klanten, internationale leveranciers, transporteurs, warehouse en collega's? Wordt dan nu onze nieuwe Supply Chain medewerker! De missie van dit bedrijf is het verrijken van de traditionele theemarkt met verrassende en vernieuwende theeconcepten.

  Daarbij staat bewust genieten van thee bij hier hoog aangeschreven.

  Aanbod

  De Supply Chain medewerker komt te werken in een professioneel team met passie voor thee. Een dynamische, innovatieve en internationale werkomgeving.

  Een baan in een fantastisch mooi food segment met potentie! Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier