Lead Engineer Werktuigbouwkunde
Koninklijke BAM Groep
Apeldoorn, Nederland
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Kenmerkend voor jou als Lead Engineer Werktuigbouwkunde zijn de organisatorische en ondernemende rollen die je in projecten vervuld.

Je schakelt veelvuldig met verschillende interne en externe partijen en coördineert de afstemming.

In deze technische functie ben je gericht op het ontwikkelen, ontwerpen en engineeren van (integrale) installaties, waarbij met diverse technieken wordt gewerkt.

Naast technische bevat de functie ook commerciële aspecten.. Ook kun je out of the box denken om te komen tot de beste technische oplossing voor onze klanten.

Daarnaast ben je voor een deel verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van goede klantrelaties.

De Lead Engineer W :

 • Ontwerpt, berekent en begroot zelfstandig ingewikkelde installaties en kan
 • in overleg met de opdrachtgever een Programma van Eisen op te stellen.

 • Heeft de totale verantwoordelijkheid voor meerdere (deel)projecten.
 • Coacht vakinhoudelijk de medewerkers op de afdeling.
 • Overlegt met andere afdelingen en / of disciplines ten aanzien van de coördinatie van het ontwerp en uitvoering.
 • Verzorgt de noodzakelijke offerteaanvragen, planningen en bewaking hiervan.
 • Verzorgt de aanvragen voor benodigde goedkeuring bij Nutsbedrijven e.d.
 • Draagt verantwoordelijkheid voor goedkeuring op tekeningen, opstellen werkbegroting en het verzorgen van de materiaalplanning
 • Is verantwoordelijk voor het tijdig gereed zijn van het bedieningsvoorschrift en de revisietekeningen.
 • Geeft leiding aan engineers, werkvoorbereiders en CAD-engineers.
 • Is verantwoordelijk voor de gestelde budgetten in de werkbegroting, alsmede voor het meer- en minderwerk.
 • Is verantwoordelijk voor vastgestelde tijdsduur van het project.
 • Is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde personeels-, Arbo- en kwaliteitsbeleid.
 • Heeft externe contacten met opdrachtgevers, adviseurs, opzichters, energiebedrijven, toeleveringsbedrijven en architecten.
 • Wie zoeken wij?

  Jij bent een ervaren Lead Engineer Werktuigbouwkunde met een opleiding op minimaal hbo-niveau. In de loop de jaren heb je bewezen expert te zijn op het gebied van Werktuigbouwkunde maar kan je ook goed schakelen met collega’s en co-

  makers in elektrotechniek en bouwkunde. Je hebt naast je praktische ervaring in de realisatie en werktuigbouwkunde ook ervaring in het coachen, aansturen en beoordelen van teams.

  Je bent planmatig sterk en neemt waar nodig initiatief om veranderende omstandigheden het hoofd te bieden en heeft naast sterke communicatieve vaardigheden overtuigingskracht om de juiste dingen gedaan te krijgen.

  Ontwikkelingen op het gebied van BIM pak je op en implementeer je mede op de afdeling.

  Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Over ons

  BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw.

  Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces : van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip.

  Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook.

  Bij BAM Bouw en Techniek Regio Oost werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van middelgrote complexe projecten in de utiliteit.

  Onze projecten bevinden zich met name in het oosten van Nederland.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier