Senior Werkvoorbereider Renovatie
Goodijk Personeel
Regio Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Samen met je team ben je als senior werkvoorbereider verantwoordelijk voor de realisatie van een of meer renovatie en / of transformatie projecten, voornamelijk in de woningbouw.

Hierbij staat de gebruiker in alles voorop! Uiteraard word je ook al betrokken bij de voorbereidingsfase van de projecten.

Functie eisen

 • een afgeronde MBO / HBO-opleiding Bouwkunde
 • een ruime ervaring met renovatie opgedaan bij een renovatie bedrijf en / of woningbouwcoöperatie
 • een ruime ervaring in de werkvoorbereiding
 • je hebt uiteraard een Passie voor Bouwen!
 • Competenties : communicatief vaardig, leidinggeven, zelfstandig, teamspeler, plannen, adequaat, overzicht kunnen houden, klant gericht, in oplossingen denken, resultaat gericht, kwaliteit gericht

  Bedrijfsprofiel

  Omdat onze wereld steeds verandert, verandert deze opdrachtgever mee. Deze innovatieve opdrachtgever kenmerkt zich door gebruik te maken van de nieuwste technieken en biedt goede persoonlijke doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden! Hiërarchie kennen ze binnen deze organisatie niet, ieders mening telt.

  Er wordt gewerkt in teams en samenwerken staat voorop!

  Arbeidsvoorwaarden

  Het salaris is marktconform en ook tijdens de periode van detachering gelden dezelfde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de CAO, waar de opdrachtgever bij is aangesloten.

  Herken je je in deze vacature van Goodijk Personeel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Ken je iemand in je netwerk die beschikbaar is of komt en waarvoor deze vacature interessant is dan komen wij ook graag in contact met hem of haar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier