Sportieve klantenservice medewerkers gezocht bij Basic-Fit in Hoofddorp
YoungCapital
Hoofddorp, NL
8 uur geleden
source : Officevacatures

De Customer Support afdeling in Hoofddorp is één van de belangrijkste afdelingen. Op deze afdeling heb je contact met onze leden via de telefoon, social media en e-mail.

Als jij op zoek bent naar een leuke en uitdagende baan, graag mensen helpt en geen 9 tot 17 mentaliteit hebt, zouden wij het heel erg leuk vinden als jij bij Basic-Fit komt werken!

De organisatie is internationaal gericht en snelgroeiend, waar hard werken maar ook een gezellige en fijne werksfeer centraal staan.

Doordat de organisatie snel groeit, wordt het nemen van initiatief en het opperen van ideeën gewaardeerd. Stageplekken en doorgroeimogelijkheden zijn dan ook zaken waar Basic-

Fit positief tegenover staat. Basic-Fit is benaderbaar, informeel, flexibel, jong en natuurlijk sportief.

Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Je spreekt en schrijft correct en helder Nederlands.
 • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 24 uur beschikbaar.
 • Je bent flexibel in te zetten ma t / m vr tussen 7 : 30 - 21 : 00 uur én minimaal twee zaterdagen per maand.
 • Je bent sportief, enthousiast en ondernemend.
 • Je kunt goed luisteren en bent een fijne gesprekspartner.
 • Het Nederlandse bedrijf Basic-Fit is de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten explosief gegroeid. Inmiddels zijn er meer dan 500 Basic-

  Fit clubs in 5 Europese landen. En het einde is nog niet in zicht! Ons doel is om de komende jaren door te groeien en verder te professionaliseren.

  Wij hebben clubs waar iedereen zich thuisvoelt. Waar oud en jong, beginners en gevorderden allemaal hun eigen invulling kunnen geven aan hun fitnessprogramma.

  Met flexibele lidmaatschappen, een deelbare pas, de laagste prijzen en ruime openingstijden, vind je waarschijnlijk geen sportschool waar je makkelijker lid kunt worden dan Basic-Fit.

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris van €11 per uur.
 • Een functie die in te vullen is vanaf 24 uur tot 40 uur per week.
 • Werklocatie gelegen naast station Hoofddorp mét eigen fitnessruimte.
 • Inspirerend en ambitieus team.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Basic Fit is geopend op ma t / m vr tussen 7 : 30 en 21 : 00 uur en op za tussen 08 : 30 en 17 : 00 uur.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier