ANIOS Ouderenpsychiatrie Lelystad (32-36 uur)
GGz Centraal
Utrecht, NL
12 uur geleden

Als ANIOS draag je, in samenwerking met de psychiater, de klinisch geriater en het verpleegkundig team, de verantwoordelijkheid voor de behandeling voor iedere patiënt binnen de klinische opname afdeling Gerontopsychiatrie in Lelystad.

Als behandelaar geef jij vorm aan de gehele psychiatrische zorg voor mensen vanaf 60 jaar. Je krijgt te maken met een grote veelzijdigheid en verscheidenheid aan psychiatrische problematiek.

In multidisciplinaire samenwerking verricht je intakes, stel je een diagnose, bepaal je de indicatie en (waar mogelijk) stel je samen met de patiënt een behandelplan vast.

Ook verricht je de benodigde handelingen rondom het ontslag . Belangrijk aandachtspunt is het betrekken van het systeem van de patiënt bij onderzoek en behandeling.

Denk hierbij aan de medicamenteuze controles, bijbehorende onderzoeken (farmacotherapie) en het zorgdragen voor goede afstemming van de zorg.

Tijdens de behandeling zorg je voor een tijdige evaluatie en waar nodig bijstelling van de behandeling.

Je werkt met name samen met een teamleider, psychiater, klinisch geriater, maatschappelijk werker en een verpleegkundig team (+ / -

17 FTE). Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer waarin ruimte is om jezelf te zijn en te groeien. Er heerst een milieu van open communicatie met wederzijds respect.

De belangrijkste doelen in het komende jaar zijn verder vormgeven van familieparticipatie en het optimaliseren van de klinische omgeving, het behandelmilieu en de therapeutische setting.

Je krijgt alle ruimte om hier jouw stempel op te drukken.

Arbeidsvoorwaarden :

 • wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week, voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een baan als arts met een snel stroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8 : 30 - 22 : 00 uur, daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst;
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,-
 • per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • wij bieden een pakket uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, uitgebreide informatie kan je vinden op .
 • Functie eisen :

 • een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • je haalt energie uit het samenwerken in een multidisciplinaire team en bent in staat een professionele mening te vormen en deze uit te dragen;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • in het bezit van een rijbewijs.
 • Bij interesse in deze vacature :

  Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Rienk Brandsma (teamleider) 06-

  23093745. Hij neemt graag de tijd voor je!

  Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

  Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder.

  Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

  Uitgebreide informatie over de

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier