1 of 2 Student-assistenten Canvas+
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam
3 dagen geleden

Je assisteert docenten aan de hand van hun concrete vragen één op één met de inrichting van hun vakken in de digitale leeromgeving Canvas en de daarin geïntegreerde apps.

Je werkt daartoe nauw samen met andere leden van het facultaire ICT & Onderwijs (ICT&O) team. Je inzetbaarheid is flexibel want gaat gelijk op met de behoefte van docenten, in de periode dat ze bezig zijn met hun vak(ken).

Specificaties

 • 8 16 uur per week
 • €2110 €2462 per maand
 • Amsterdam
 • Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

  Functie-eisen

 • digitale affiniteit en bekwaamheid
 • nieuwsgierige, proactieve en onderzoekende instelling
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • bereidheid om cursussen en workshops bij te wonen
 • Arbeidsvoorwaarden

  Dienstverband voor bepaalde tijd : 6 maanden.

  Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.

  110 (SA) en maximaal €2.462 (SA) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel : Student Assistent en staat open voor ten minste 0,2 fte.

  De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 6 maanden. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

  Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals :

 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • Werkgever

  Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU.

  Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten.

  Ons onderzoek beslaat het hele spectrum : van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

  Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken en meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

  Diversiteit

  Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek.

  We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

  Faculteit der Sociale Wetenschappen

  De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) kijkt vanuit meer dan één perspectief naar de grote sociale problemen van deze tijd.

  Van pesten op school tot hoe om te gaan met transnationale immigratie, van de opkomst van populistische politici tot het vormgeven van een zelfredzame samenleving.

  FSW combineert / Alleen aan de VU vind je alle disciplines die nodig zijn om deze 'wicked problems’ te kunnen begrijpen : naast klassieke disciplines als sociologie, antropologie en politicologie ook nieuwe sociale wetenschappen als communicatiewetenschap en bestuurs- en organisatiewetenschap.

  In ons onderwijs en onderzoek nemen wij geen genoegen met makkelijke antwoorden. Onze wetenschappers en studenten zijn kritische denkers en doeners die samen verrassende oplossingen ontwikkelen.

  Werken bij Sociale Wetenschappen is samenwerken met collega’s uit verschillende disciplines in een inspirerend en persoonlijk werk- en studieklimaat en een excellente onderzoeksomgeving.

  De faculteit telt ongeveer 2.500 studenten en er werken meer dan 250 medewerkers.

  ICT&O team

  Het ICT en Onderwijs team van de faculteit stelt docenten in staat te experimenteren met nieuwe ICT toepassingen in het onderwijs, het werkt aan opschaling en verduurzaming van bewezen werkende toepassingen en het ondersteunt docenten in het gebruik van deze toepassingen.

  Het ICT&O team functioneert als een verbindende factor tussen praktijk en beleid, centraal en decentraal, ervaren en beginnend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier