Monteur Installatietechniek
Xelvin B.V.
YSSELSTEYN LB, Limburg, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie Onze opdrachtgever is dé totaalinstallateur voor klanten in de Utiliteit en Industrie, Agrarische sector en de Particuliere sector.

Minstens zo belangrijk is het accent dat ze leggen op Service & Onderhoud. Kwaliteit leveren, meedenken en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel.

Zij streven er naar om voor u steeds de slimste installatie oplossing te bedenken en te realiseren. Samen met 60 enthousiaste medewerkers maken ze complete installaties van GaWaLo, verwarming, klimaat, koeling en sanitair.

Functiebeschrijving Als allround kleine klussen monteur voer je zelfstandig installaties-, reparaties, en onderhoudswerkzaamheden uit aan alle installaties welke voortkomen uit servicewerkzaamheden.

Samen met de projectleider stem je de werkzaamheden af. Gedurende de werkzaamheden streef je naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau, een tevreden klant en een positief financieel resultaat.

Het juiste materiaal en gereedschap wordt verzorgd zodat je optimaal kunt werken. Functie-eisen Voor deze functie moet je gegevens kunnen aanleveren in revisietekeningen, je moet kunnen werken volgens een aangegeven planning en het is vereist dat je tekeningen kan lezen.

Wij bieden :

 • Een volwaardig arbeidscontract;
 • Een collegiale werkomgeving in een familiebedrijf en een prettige werksfeer;
 • Een zeer afwisselende functie met grote mate van zelfstandigheid;
 • Bruto maandsalaris conform de schaal van jouw functie;
 • Directe deelname aan pensioenfonds (StiPP);
 • 100% doorbetaling bij ziekte vanaf de eerste dag;
 • Carrière gerichte opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de detacheringsperiode;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao (ADV en vakantiedagen);
 • Toeslagen voor overwerk en onregelmatige uren;
 • Periodieke en / of initiële loonsverhogingen.
 • Xelvin

  Xelvin is een internationaal opererende organisatie. Verspreid over Europa zijn er 15 kantoren. We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers.

  Xelvin biedt haar medewerkers de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.

  Xelvin is actief in de sectoren Technologie Food, Chemie & Pharma Bouw, Infra & Milieu Energie & Water.

  Solliciteren

  Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Marcel Wetsels , telefoonnummer of verstuur uw sollicitatie per e-mail naar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier