Project Manager Offshore
Marin
Wageningen,NL
18 uur geleden

Waar kom je terecht?

Olaf Waals, Manager Offshore : Bij de afdeling Offshore werken 42 enthousiaste collega’s (waarvan 5 in Houston) nauw samen met klanten om allerlei innovatieve offshore constructies te ontwikkelen.

Daarbij maken we bijvoorbeeld gebruik van onze 10 meter diepe Offshore Basin dat momenteel de meest complete modelproef faciliteit ter wereld is.

Ook ontwikkelen en gebruiken we onze eigen simulatie- en CFD-software om ons fysisch begrip van de stroming te vergroten en om het gedrag van offshore constructies te voorspellen.’

Wat ga je doen?

Floor Spaargaren, Project Manager : Als Project Manager voer je zelf (onderzoeks)projecten uit voor de maritieme sector in binnen-

en buitenland. Je bent betrokken bij uitdagende hydrodynamische vraagstukken in de offshore : van de offerte tot en met het rapporteren van de resultaten en het adviseren hierover.

Waar mogelijk schrijf je artikelen over je resultaten. Je gebruikt je eigen creativiteit om verdere toepassingsmogelijkheden in projecten te vergroten en het toepassingsgebied verder uit te breiden.

Maar vooral ook vind je het leuk om vernieuwende vragen vanuit de industrie en de maatschappij op te pakken en om te zetten in concrete antwoorden en toepassingen.

Het mooie is dat je je sterk inhoudelijke rol verbindt met de kansen en vragen die er zijn voor een duurzaam gebruik van de zee!’

Wie zoeken we?

Erik Jan de Ridder, Senior Project Manager / Teamleider : We zoeken iemand die de theorie in wil duiken, maar dat ook kan combineren met praktische projectmanagementvaardigheden.

Je hebt een afgeronde universitaire- en eventueel een PhD-opleiding in een technische richting. Je begrijpt de hydrodynamica om complexe offshore operaties te analyseren.

Je hebt een passie voor de technische ontwikkelingen en je verbindt dit met de vragen en de kansen die er zijn. Je boodschap breng je mondeling maar ook op papier vlot, helder en duidelijk, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Ook heb je ervaring met simulaties van dynamische systemen en je kunt fysische modellen analyseren, implementeren en toepassen.

Ervaring met modelproeven en / of CFD is een pre. Maar vooral deel je onze fascinatie voor golven, stromingen en het gedrag van schepen en offshore constructies!’

Wat bieden we?

Jolanda Dros, HR Adviseur : Als je op zoek bent naar afwisseling, maar ook inhoudelijk de diepte in wilt gaan, dan moet je bij MARIN zijn.

Hier werk je samen met internationaal en nationaal opererende klanten aan vaak innovatieve projecten. Je kunt dus pionieren in jouw vakgebied, samen met collega's en opdrachtgevers die daar net zo enthousiast over zijn als jij.’

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier