Wat ga je doen?
Als Assistent Restaurantmanager ben je samen met de Restaurantmanager verantwoordelijk voor het succes van jouw locatie.
Je bent het gezicht van het restaurant en deelt je passie voor horeca graag met de gasten én met je team. Gastvrijheid staat voorop, de dag is pas geslaagd als de gasten nog een keer terug willen komen en het team met een tevreden gevoel naar huis gaat.
Samen met de Restaurantmanager geef je leiding aan een team van 60 tot 100 medewerkers; het keukenteam, de supervisors en het bedieningspersoneel.
Je zorgt ervoor dat de locatie er altijd top uitziet. Met jouw ervaring en coaching zorg je ervoor dat iedereen optimaal kan presteren en de beste kwaliteit en service levert.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en de administratie van de locatie. Je bewaakt de diverse doelstellingen en budgetten en gebruikt je commerciële vaardigheden om de resultaten te verbeteren.
Daarbij rapporteer je aan de rayonmanager die natuurlijk ook altijd je sparringpartner is.
Over Café Vrijdag
Café Vrijdag heeft het ultieme vrijdag gevoel, welke dag van de week het ook is. Geniet van je focaccia tosti met een gin-tonic of een Café Vrijdagburger met een kop kruidenthee.
Hier doe je lekker wat je wilt. Neem je laptop mee en werk nog even ontspannen je mail weg, of klap hem dicht en bestel een snack en borrel.
We zijn dagelijks geopend.
Wie ben jij?
Wat kan RCE je bieden?