Field Supervisor Civil
Shell Pernis
Vondelingenplaat Rotterdam, NL
1 dag geleden

De raffinaderij van Shell Pernis is de grootste van Europa en één van de grootste ter wereld.

Wanneer je werkt voor Shell Pernis ontwikkel je jezelf en je vakmanschap en leer je te midden van de meest ervaren collega’s uit de bedrijfstak.

Je draagt direct bij aan innovaties en verbeteringen op Shell Pernis die ook positieve impact kunnen hebben in de petrochemische industrie.

Voor deze dynamische locatie zijn wij op zoek naar een :

Field Supervisor Civil

Als Field Supervisor Civil ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitbesteden, en begeleiden van preventieve en dagdagelijks civiele onderhoudswerkzaamheden en geprogrammeerde complexe civiele projecten binnen onderhoud en turnarounds.

Hierbij begeleid je de werkzaamheden en houdt je toezicht op deze civiele projecten.

Naast de bovenstaande verantwoordelijkheden behoren de volgende activiteiten ook tot het takenpakket van de Field Supervisor Civil :

 • Voorbereiden van werkzaamheden door o.a. het maken van uitvoeringsplannen.
 • Uitbesteden van werkzaamheden binnen bevoegdheden conform uitbestedingsprocedures.
 • Bestellen van de benodigde materialen en middelen.
 • Maken van begrotingen t.b.v. uitbestedingen.
 • Bijdragen aan of zelf opstellen van Werkvergunningen en Taak Risico Analyses en vervolgens erop toezien dat veiligheidsinformatie terechtkomt bij de juiste mensen.
 • Bijdragen leveren in het zo effectief als mogelijk inplannen van werkzaamheden door gerichte communicatie met de operationele afdeling, werkvoorbereiding en planning.
 • Bewaken van jaarplan en rapporteren van dreigende overschrijdingen en vervolgens nemen van correctieve maatregelen in overleg met je leidinggevende.
 • Drijven van innovatie en werkprocesverbeteringen binnen het onderhoudsproces en jouw vakgebied.
 • Functie-eisen : Requirements

  Requirements

  Ben jij een communicatief vaardige teamplayer / kartrekker met overtuigingskracht die in staat is onder druk te presteren?

  Dan biedt Shell je een breed scala aan persoonlijke groeimogelijkheden in zowel technische vaardigheden als kansen om je te ontwikkelen in bijvoorbeeld leiderschap.

  Door de omvang en veelzijdigheid van de productielocatie zijn alle kansen aanwezig om een lange en afwisselende loopbaan bij Shell op te bouwen.

  Ben jij in het bezit van onderstaande diploma’s en ervaring dan zijn we op zoek naar jou.

 • Minimaal mbo-niveau 4 diploma richting werktuigbouwkunde of civiele techniek met
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in onderhoud van civiele onderhoudswerkzaamheden, bij voorkeur in de (petro)chemie en energie industrie.
 • Of heb jij net je HBO Werktuigbouwkunde of Civiele techniek afgerond.
 • Kennis en ervaring met voorbereiding van TRA’s, werkvergunningen en regelgevingen die betrekking hebben op Civiele werkzaamheden
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de nederlands en engelse taal.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Shell Nederland BV is a platform for international collaboration, with Shell offering direct employment to around ten thousand people in the Netherlands alone, including roughly 2,800 non-

  Dutch employees from around 80 countries. Diversity is key at Shell Nederland, and our employees reflect the innovation that stems from a diverse workforce.

  By joining Shell Nederland, you will benefit from an unrivalled industry-leading development programme that will see you tap into a pool of expert knowledge that will help propel your career.

  Shell Nederland is the holding company of most Shell companies operating in the Netherlands. Shell Nederland also has an advisory and coordinating role in numerous areas.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier