process engineer
Luba Uitzendbureau Breda
Breda, Noord-Brabant
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Als de nieuwe process engineer houd je je bezig met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en performance rapportages.

Jouw uitdaging begint hier! Iedere dag bezorgt jouw nieuwe werkgever vele duizenden orders naar consumenten binnen de Benelux waarbij de bezorging de basis is voor het uiteindelijke ontzorgen.

Dit varieert van het bezorgen van een gerepareerde Iphone tot aan de nieuwe wasmachine, aangeschaft via een van de vooraanstaande opdrachtgevers, die ze uiteraard ook meteen correct aansluiten inclusief het afvoeren van een oud apparaat.

Het creëren van waarde voor de opdrachtgevers via de ultieme klantreis is hierbij het doel. ze doen veel dingen goed, heel goed zelfs.

Maar, het kan altijd nog beter.

Als process engineer houd jij je bezig met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en performance rapportages.

Dit doe je individueel en gezamenlijk op projectmatige basis met de operationele organisatie, waarin je verantwoordelijk bent voor de voorbereiding, het plannen, bewaken van het project met alle stakeholders.

Daarnaast zorg je uiteindelijk voor een succesvolle implementatie van deze verbeteringen. Ook ben je leading bij het verder optimaliseren van de procesmatige inrichting en relaties tussen onze opdrachtgevers en jouw nieuwe werkgever.

Hierin identificeer je pro actief zaken waarvan jij, op basis van data analyse / deepdive en andere (LEAN) tools, kunt aantonen dat deze verbeterd kunnen worden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier