Software Developer
Boels Rental
Sittard, Philipsterrein, Netherlands
3 dagen geleden

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van Software Developer bij Boels in Sittard! Ben jij degene die onze interne processen gaat verbeteren door middel van het bouwen in Outsystems?

Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Een mooie kans bij een snel groeiend bedrijf met veel ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Als Software Developer vanuit ons hoofdkantoor in Sittard werk je aan projecten (klein of groot) om onze interne processen te verbeteren en om extra waarde te creëren voor onze klanten.

Hierbij werk je voornamelijk met Outsystems en krijg je de kans om je kennis van dit platform te verbreden door samen te werken met ervaren Outsystems partners.

Je denkt mee met onze interne stakeholders over oplossingen voor aangedragen uitdagingen om deze vervolgens te realiseren.

Agile werken is de norm, wat ook naadloos aansluit bij de ideologie van Outsystems. Wat ga je precies doen als Software Developer bij Boels?

Jij gaat je bezig houden met een stuk software ontwikkeling in Outsystems, zowel back-end als UI. Dit doe je aan de hand van de requirements en user stories die jij al met je interne stakeholders hebt afgestemd.

Uiteraard zorg je voor een goede documentatie en borging van alles dat je ontwikkelt. Boels is op zoek naar mensen die kunnen bijdragen aan de optimalisatie van onze software architectuur.

Dit kan oa. door middel van een stuk innovatie. Dit houdt in dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en voorstellen aandraagt over hoe we deze in kunnen zetten bij Boels.

Je werkt veelal in projectvorm dus ook staan er op een gemiddelde werkdag een aantal overleggen op jouw agenda. Omdat je nog niet alles weet van Outsystems bieden wij je ook de kans om je Outsystems kennis op te doen door het volgen van traningen.

Dit kan ook vanuit Sittard gebeuren.

Het oranje team

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 15 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er zitten een aantal developers in het team, maar ook een business analist en mensen die zich bezig houden met het stuk Analytics voor de organisatie.

Het team is groeiende gezien de ontwikkelingen binnen de IT afdeling van Boels en is daarom ook nog in opbouw. Het is een team waar men passie heeft voor IT, analytisch is maar waar we het wel ook belangrijk vinden om tijd en interesse in elkaar te steken.

Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Communicatief sterk en zelfsturend; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Software Developer de beste te worden bij Boels, heb je :

 • Afgeronde HBO / WO opleiding, bijvoorbeeld Informatica
 • Kennis van een of meerdere programmeertalen (Java en / of .NET, Javascript, JSON, HTML5, CSS of XML)
 • Development ervaring met low code platforms is een pré
 • Affiniteit met nieuwe IT ontwikkelingen en het benodigde leervermogen om deze in te kunnen zetten
 • In staat om te werken op basis van minimale informatie
 • Je krijgt een heleBoels

  Als je ons komt versterken als Software Developer dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels :

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.
 • Boelseye!

  Is deze vacature van Software Developer in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv.

  Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail : marielle.boer boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier