Uitgelicht: Anesthesiemedewerker
Medisch Centrum Haaglanden
Den Haag
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij weet als geen ander wat je als anesthesiemedewerker doet. Ook bij ons heb je een zeer belangrijke rol voor, tijdens en na de operatie.

Hoe je de patiënt voor de operatie gerust stelt, bewaakt tijdens de operatie en ervoor zorgt dat hij / zij weer goed uit narcose komt na de operatie hoeven wij jou niet uit te leggen.

Wat wij jou wel graag uitleggen is waarom je dit bij HMC moet komen doen.

We beginnen graag met de zeer goede cultuur en fijne werkomgeving op iedere locatie. En vooral de intense en laagdrempelige samenwerking met de collega operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, recoveryverpleegkundigen én de medisch specialisten.

Hiërarchie kennen we niet. Het is zeer informeel maar met elkaar hebben we op en rondom de operatiekamer een gezamenlijk belang.

Namelijk ervoor zorgen dat de patiënt een uitstekende ervaring overhoudt aan de operatie. Daarom staat een gezonde aanspreekcultuur bij ons centraal.

En soms zijn er geen woorden nodig om exact te weten wat er moet gebeuren, één blik kan genoeg zijn.

Met onze drie locaties kunnen wij jou zeer uiteenlopende operaties aanbieden. Of het nu grote trauma’s zijn, een complexe oncologische ingreep of een knie of heup vervangen.

Maar denk ook aan specialismen als Urologie, Neurochirurgie, Gynaecologie, Heelkunde, Kaakchirurgie en KNO. Het is er allemaal en je kan zelfs je voorkeur uitspreken! Ook wanneer je je graag wil specialiseren, houden we rekening met jouw wensen en ambities.

Naast het harde werken wordt er ontzettend veel en hard gelachen met elkaar. Op de werkvloer maar ook zeker daarbuiten. Humor staat bij ons centraal! Wanneer je bij ons komt werken wordt je onthaald door een hecht team dat jou direct opneemt en ervoor zorgt dat jij je zeer snel thuis voelt.

Voor je het weet ben je lekker aan het borrelen, shoppen of misschien wel lekker op het strand met jouw nieuwe collega’s.

Op onze OK ontstaan zelfs nieuwe vriendengroepen!

Wist je trouwens dat HMC zich met trots Top Employer mag noemen? En dit als eerste en enige ziekenhuis in de regio? In kort komt het erop neer dat je bij een organisatie komt te werken die haar zaken zeer goed op orde heeft voor haar personeel.

Aantrekkelijk werkgeverschap, doorontwikkeling en duurzame inzetbaarheid staan hierbij voorop!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier