Helpende niveau 2 (medicatie)
Zorgwerk Gouda
Hollands Midden
4 dagen geleden

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Helpende niveau 2 (medicatie) in Gouda en regio Hollands Midden. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Somatiek.

Als Helpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en / of deze in de avond prettig afsluit.

Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil.Je takenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliënten verschillende dagelijkse activiteiten.

Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kleden en het eventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt zijn of haar medicatie tijdig toegediend krijgt.In de zorg draait alles om mensenwerk.

Het is dan ook enorm belangrijk dat je je in kunt leven in de situatie van een cliënt. Kun jij goed luisteren en vind je het leuk om een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgende werkzaamheden?

Dan zorgen jouw warmte, oprechte interesse, glimlach en luisterend oor ervoor dat de cliënt helemaal op zijn of haar gemak voelt.

Als je bijvoorbeeld in een verpleeg- en verzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route bij jou in de buurt.

Ben je enthousiast geworden om als Helpende niveau 2 (medicatie) aan het werk te gaan in Gouda e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen?

Solliciteer dan direct!, Je hebt een afgeronde opleiding helpende niveau 2. Een afgeronde medicatiemodule is een pré. Je bent stressbestendig.

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. In het bezit zijn van eigen vervoer is een pré.

Je bent bereid om een VOG aan te vragen (de kosten worden door ons vergoed). Je hebt affiniteit met V&V-huizen en somatiek, Goed salaris : marktconform (cao voor V&V-huizen) en wekelijks uitbetaald Gratis scholing : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen.

Veel afwisseling : doe brede werkervaring op bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Of niet werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Hippe werkgever : Zorgwerk is een innovatieve werkgever die om je geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier