Uitvoerder straal- en schilderwerken
Mourik
Botlek-Rotterdam
5 dagen geleden

Voor ons bedrijfsonderdeel Bouman is Mourik Industry op zoek naar een ervaren uitvoerder voor straal- en schilderwerk in de industrie.

In de functie van uitvoerder kom je te werken op een vaste onderhoudslocatie. Je geeft hier leiding aan een groep voormannen, stralers, constructieschilders en metallisseerders.

Ook beheer je het materiaal op de locatie en stuur je eventuele onderaannemers aan. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit op de werkvloer en zorgt voor een efficiënte uitvoering.

Daarnaast verzorg je een deel van de projectadministratie en kwaliteitsrapportage en onderhoudt veelvuldig contact met de klant.

Je rapporteert aan de projectleider.

Je profiel

Je hebt een afgeronde MBO opleiding in een technische richting

Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie in de straal-, schilders- en metalliseerbranche en hebt veel affiniteit met petrochemie en industrie.

Je beschikt over goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse taal is voldoende

Branche-opleidingen zoals Nace en Frosio zijn een pré evenals ervaringen met wrappings

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud.

Ruim 2.000 medewerkers maken samen ruim 460 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.

Bij Mourik Industry werk je bij een professionele, ambitieuze organisatie met zo’n duizend medewerkers in binnen- en buitenland.

We werken voor en samen met toonaangevende klanten, voornamelijk in de industrie. We doen ook graag een stapje meer en denken mee op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Wil je werken bij een organisatie die toekomstgericht is met een nuchtere, realistische mentaliteit?

Namens iedereen : welkom! .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier