Java, JS fullstack web application ontwikkelaar, 5 jr ervaring omgeving Utrecht
ICTERGEZOCHT.NL
Utrecht, Utrecht, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

webdeveloper

SPARQUE is een Nederlands technologiebedrijf en de snelst groeiende engine in B2B voor search, merchandising, recommendations en personalisatie.

Wij zorgen voor zoekresultaten, content of promoties afgestemd op bezoekers van webshops. Datagedreven, geautomatiseerd en in real-time.

We werken voortdurend aan een mooier, completer en gebruiksvriendelijker webapplicatie voor eCommerce waarmee business users (eCommerce en Online marketing professionals) de meest intelligente engine in handen hebben voor onder meer search, recommendations en personalisatie.

Alle aansturing door business users vindt plaats via een webapplicatie.

Jouw rol is het ontwikkelen van de benodigde functies en features in de webapplicatie (JavaScript) en het integreren van de door business users vastgelegde waarden en acties in de SPARQUE backend (Java).

Je speelt een belangrijke rol in het ontwerpen van nieuwe functies en de UX / UI. Gelet op de voortdurende uitbreiding van het team zul je gevraagd worden om nieuwe collega's te coachen en te ontwikkelen.

HBO / WO Informatica of andere technische ICT opleiding. 5 jaar ervaring als ontwikkelaar. Ervaring met JavaScript en Java.

Ervaring met zoekmachines is een pre.

Bedrijf : SPARQUE B.V..

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier