Adviseur Duurzame Energie (zonprojecten)
Sweco
De Bilt, NL
5 dagen geleden

Verduurzaming van onze energievoorziening is een van de grootste opgaven binnen de samenleving. Zonne-energie gaat daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Sweco richt zich op het zoeken naar geschikte locaties hiervoor, creëren van maatschappelijk draagvlak, de technische inpassing hiervan en het zorgvuldig doorlopen van de (planologische) procedures.

We adviseren ontwikkelaars van zonneparken en (semi)overheden van initiatief tot realisatie. Ook werken we aan innovatieve projecten zoals de integratie van zonnepanelen in landschap en infrastructuur, drijvende zonnepanelen en Solar Parking.

Als adviseur Duurzame Energie help je onze klanten hun plannen tot verduurzaming vanaf stap 1 concreet te maken. Dat begint bij stadia zoals locatieonderzoeken en het bepalen van de financiële, planologische en technische haalbaarheid.

Ook ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van bestemmingsplan- en vergunningsprocedures en adviseer je over de samenwerking met derden.

Tot slot analyseer je de mogelijkheden voor inpassing van zonne-energie en stel je regionale energie strategieën op. Dankzij jou kunnen zonneparken worden gebouwd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier