Showroom Adviseur Sanitair & Tegels in Emmeloord
Raab Karcher
Emmeloord
3 dagen geleden

Bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldingE-mail deze vacatureJouw naamJouw e-mailadresNaam vriendE-mailadres vriend

Beeld bij de baan van Showroom Adviseur Sanitair & Tegels

Raab Karcher is als een warm bad, zowel voor het personeel als voor de klanten die onze showroom binnenstappen. We proberen voor iedere klant de badkamer van hun dromen te ontwerpen.

Jouw werkdag zou er zomaar eens zo uit kunnen zien : om 9u start je de dag met een goede kop koffie. Daarna bereid je de afspraak voor die je later op de dag hebt, een jong stel die net een woning heeft gekocht.

Tijdens de afspraak in onze showroom inventariseer je de wensen op het gebied van sanitair en tegels en stel je de perfecte badkamer voor hen samen.

Ondertussen geef je advies over de beschikbare producten en de technische mogelijkheden. Tijdens het bezoek maak je een 3D-ontwerp wat je mee kunt geven aan de klant.

Na het bezoek ga je de offerte en het ontwerp verder uitwerken zodat het piekfijn in orde naar de klant toe kan. Je ontvangt diverse telefoontjes over offertes welke je reeds hebt uitgebracht en draagt de orders over aan de collega’s van de backoffice die het traject vanaf daar van je overnemen.

Jouw werkplek

Met bijna 40 vestigingen is Raab Karcher de landelijke bouwmaterialenleverancier met een ruim assortiment bouwstoffen, hout, bevestigingsmiddelen en een sterke landelijke logistiek.

Bij alles wat we doen houden wij rekening met de invloed die onze bedrijfsvoering, materialen en producten hebben op milieu en maatschappij.

Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven steunen op de hoeksteen van de bouw’.

Met ongeveer 700 collega’s die in de bijna 40 vestigingen werken, zijn onze teams klein maar fijn. Hierdoor zijn de teams hecht en bij elkaar betrokken.

En niet alleen dat, ook is er veel diversiteit. Vrouwen en mannen. Jong en oud. In uiteenlopende functies, van chauffeurs tot marketingmedewerkers, van binnendienstmedewerker tot teamleider Magazijn. Diversiteit ten top dus.

Dit breng je mee

Om in deze functie succesvol te zijn ben je klantvriendelijk, heb je een open uitstraling en leg je makkelijk contact met klanten.

Daarnaast ben je adviesvaardig en heb je oog voor detail. Jouw enthousiasme breng je over op je collega’s en klanten. Je beschikt over een grote dosis initiatief bent vastberaden om de vernieuwde showroom toonaangevend te maken.

Deze functie vraagt verder het volgende van jou :

 • een aantal jaar ervaring in een commerciële funtie, bij voorkeur op het gebied van sanitair en tegels;
 • je bent stressbestendig en je kan goed plannen zodat jouw werk in goede banen wordt geleid;
 • je bent 40 uur per week beschikbaar en je vindt het niet erg om op zaterdag te werken;
 • je bent creatief en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
 • ervaring met Simar en Saninet is een pré.
 • Dit kan je van ons verwachten

  Raab Karcher is 1 van de werkmaatschappijen die valt onder de grote, internationale organisatie Saint-Gobain. In de afgelopen 5 jaar, ook in 2020, is Saint-Gobain uitgeroepen tot Top Employer in Nederland.

  We bieden goede arbeidsomstandigheden, koesteren talent en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie. We staan er om bekend dat we ons personeelsbeleid continu doorontwikkelen en optimaliseren.

  Voor deze baan van Showroom Adviseur Sanitair & Tegels bij Raab Karcher komt hier nog eens bovenop :

 • afwisseling, zelfstandigheid en collega’s die veel waarde hechten aan een perfecte, onderlinge samenwerking.
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden : een marktconform salaris.veel vrije tijd : 25 vakantie- en 12 atv-dagen.
 • een goede pensioenregeling.korting op jouw ziektekostenverzekeringvolop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.mogelijkheid om ieder jaar aandelen te kopen tegen een gunstige prijs.

  jaarlijks FiscFree. Hiermee kan je korting op een tablet / laptop, fiets, weekendje weg of fitness-abonnement regelen.

 • een leuke, uitdagende baan voor 40 uur per week bij een bedrijf met een goede reputatie in de markt.
 • Deze vacature vraagt om jouw (re)actie

  Wil jij werken bij een Top Employer en Raab Karcher versterken als Showroom Adviseur Sanitair & Tegels in Emmeloord? Reageer dan direct via de button solliciteer’.

  We vragen goede Showroom Adviseurs om rechtstreeks te solliciteren. Reacties van uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus nemen we niet in behandeling.

  Raab Karcher heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmaterialen en zijn voor u de vertrouwde partner om uw werk tot in de puntjes af te leveren.

  Op ons kunt u steunen wanneer het gaat om online business, logistiek en duurzaamheid. Wij zijn niet voor niets de Hoeksteen van de Bouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier