Medior Data Analist E-commerce
Mediahuis
Amsterdam
2 dagen geleden

Ons verhaal in het kort

Open huis, plek voor jou

We hebben een onstopbare wil om te slagen. Beter gezegd, om elkaar te laten slagen. We gaan je niet eenzijdig uitleggen hoe alles in elkaar moet steken, maar we kunnen je wel aangeven welke uitdagingen er binnen deze functie op je liggen te wachten :

Operational excellence, we zijn druk bezig met het optimaliseren van onze processen richting onze leveranciers en er zijn genoeg eindjes die aan elkaar geknoopt moeten worden,

Marketing analytics, we gaan graag efficiënt om met onze marketingkanalen. Jij helpt in kaart te brengen welke kanalen het beste presteren en welke product match een schot in de roos is,

We geloven dat data niet beperkt moet zijn tot één functie. Jij enthousiasmeert collega’s met jouw passie voor data en real-time inzichten hoe ze dit zelf in hun eigen werk kunnen gebruiken.

Iets met een vis en een hengel.

Wat neem je mee?

Minimaal hbo werk- en denkniveau.

Je bent flexibel en geeft graag gevraagd en ongevraagd advies

Ervaring in verzamelen, analyseren en rapporteren van (on)gestructureerde data uit verschillende bronnen.

Bewezen kennis van en ervaring met Google Analytics, Microsoft PowerBi en Google Tag Manager.

Het is een pré wanneer je ervaring hebt met Blueconic, Hotjar, DAX en de talen R en Phyton.

Dit hebben wij voor jou in huis

Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. En dan niet omdat je in het geval van deze pandemie soms letterlijk vanuit je eigen huis werkt.

Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld.

Toegang tot De Academie, onze binnenhuis universiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een goed pensioen en persoonlijk keuzebudget (PKB)) maar ook een laptop en telefoon als je belooft aandacht te houden voor een juiste werk-privébalans.

Kom binnen!

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnen komen.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment mediahuis.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier