Sales advisor , KPN
Randstad
ROTTERDAM, NL
3 dagen geleden

Wil jij doorgroeien binnen één van de grootste telecombedrijven? Heb je affiniteit met zowel particulieren als zakelijke klanten?

Weet jij hoe je uit elk gesprek een verkoop kan halen? Denk dan niet te lang na en solliciteer bij KPN XL in Rotterdam! Geen dag zal hetzelfde zijn omdat jij als sales advisor verschillende taken in de winkel zal hebben!

De winkel heeft een andere uitstraling dan een reguliere winkel. Zo heb je verschillende eilanden en elk gebied heeft zijn eigen specialiteit.

Zo is er een eiland voor de zakelijke klant, maar ook voor reparaties en ingewikkelde vragen. Duurt het wachten te lang?

Dan maak jij gewoon een afspraak via je tablet, zodat de klant terug kan komen en gelijk aan de beurt is.

Hoe ziet een dag als sales advisor eruit?

Koen heeft tijdens het uitgaan zijn mobiel laten vallen. Helaas is zijn scherm hierdoor stuk gegaan. Hij loopt de KPN XL in Rotterdam binnen en wordt meteen verwelkomt door jou.

Hij vertelt zijn verhaal en jij als sales advisor vertelt hem dat dit ter plekke gerepareerd kan worden. Daar geeft Koen zijn mobiel af en kan dan meekijken hoe de specialist zijn werk doet met een lekkere kop koffie in zijn hand.

Na een korte periode loop je naar Koen toe om een update te geven hoe lang het nog gaat duren en of hij nog wat te drinken wilt.

Omdat het nog lastigere klus blijkt en het nog wel even zal duren, bied je hem ook een tablet aan. Daarom kan hij muziek luisteren via Spotify of de nieuwste aflevering bekijken van Arrow.

In de tussentijd hou jij de deur in de gaten om te zien of er geen nieuwe mensen binnenkomen. Je ziet een dame binnen lopen, Soraya.

Je verwelkomt haar en meteen vertelt ze aan jou dat zij voor haar eigen bedrijf 19 telefoons nodig heeft. Aangezien Soraya een zakelijke klant is, begeleid je haar naar het juiste eiland en bied je haar een kop koffie aan.

Je helpt haar met het vinden van het juiste KPN abonnement en het zoeken naar het juiste model. Doordat jij als sales advisor overtuigend en vertrouwd overkomt, zorg je er ook nog eens voor dat ze voor elk mobieltje een beschermhoesje koopt.

Soraya gaat tevreden terug naar haar werk en jij hebt weer iemand blij gemaakt!

 • Als sales advisor van KPN XL in Rotterdam ben jij iemand die;
 • Snel kan schakelen;
 • Het geen probleem vindt om op zaterdag en koopavond te werken;
 • Een echte teamplayer is;
 • Resultaatgericht te werk gaat;
 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau hebt.
 • Wat krijg jij als sales advisor terug van KPN XL?

 • Je gaat € 10,53 bruto per uur verdienen;
 • Jouw reiskosten naar Rotterdam worden vergoed door KPN;
 • Je gaat jezelf ontwikkelen in de tijd van de baas op de KPN Academy, wie wil dat nou niet?
 • De kans om door te groeien binnen één van de grootste telecom bedrijven;
 • Onregelmatigheidstoeslagen voor het werken na 18 : 00 uur of in het weekend
 • Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als sales advisor bij KPN XL in Rotterdam? Reageer nu door jouw CV te sturen naar kimberly.

  van.weerdenburg nl.randstad.com of via de sollicitatieknop links. Wil jij nog meer weten over de functie? Bel of WhatsApp Kimberly op 06-20212696.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Weerdenburg, Kimberly van

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier