Verzorgende IG
Careyn
Utrecht
6 dagen geleden

Over de vacature

Jij houdt van actie! En dat kan in de wijkverpleging. Er is de afgelopen jaren veel veranderd in ons vak en dat zal de komende tijd niet anders zijn.

Een negen tot vijf baan is dan ook niks voor jou. En werken binnen gebaande paden ook niet. De keuze om je te blijven ontwikkelen is voor jou dan ook een vanzelfsprekendheid.

Ook hou je van pionieren en van zelfstandig werken met je eigen visie. Maar wél vanuit een team. Een team waarin je kunt sparren en waarin eigen initiatief gewaardeerd en gestimuleerd wordt.

Een team dat ontwikkelt door elkaar tops en tips te geven en waarin je veel vrijheid krijgt om taken te verdelen zodat ieder kan werken aan persoonlijke ontwikkeling.

En een team waarin je je thuis voelt, je mening durft te geven en waarin we elkaar steunen.

Dorp

De charmes van een dorp passen bij jou. Een dorp waar de lijnen kort zijn en de zorgrelaties goed en afwisselend. Waar je een grote mate van zelfstandigheid hebt in de zorg voor jouw cliënt.

En waar je gemakkelijk de huisarts of apotheek belt om de zorg af te stemmen.

Enthousiasme, betrokkenheid en een visie op zorg

Als Verzorgende IG heb je een sociale houding en kan je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Je neemt vaak zelfstandig beslissingen en initiatieven en deelt je ervaringen in het team.

Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan.

Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen

Je kunt ook goed omgaan met verschillende belangen, meningen en visies en durft jezelf proactief op te stellen. Je staat open om verschillende taken op je te nemen en deinst niet achteruit om een organisatorische rol in het team te hebben.

Je bent jong of oud, man of vrouw, herintredend of net beginnend. Enthousiasme, betrokkenheid en een visie op zorg vinden we het belangrijkst.

Kies jouw uren

Voor deze functie heb je natuurlijk minimaal een afgeronde opleiding verzorgende IG nodig. We hebben ruimte om een contract te bieden tot 32 uur per week.

We horen graag van jou waar je voorkeur naar uit gaat.

Wat wij bieden

We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft.

We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat, en het is leuk dat anderen dat ook zien.

Zo zijn we in 2017 verkozen door het ROC Midden Nederland als beste leer / werk bedrijf in zorg.

Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, minimaal € 1.750,37 en maximaal € 2.540,87 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 7,4% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Als we het samen zien zitten, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier