Onderhoudsmonteur Elektrotechniek Den Bosch
Techsharks
's-Hertogenbosch
3 dagen geleden

Heb jij een passie voor techniek, voel je je thuis in een cultuur van continu verbeteren en lijkt het je leuk om in een team samen te werken om het onderhoud op een hoger niveau te krijgen in de grootste brouwerij van heel Europa?

Dit is wie we zoeken

Als Onderhoudstechnicus houd je je bezig met het uitvoeren van EI&B onderhoudstaken (gepland- en storingsonderhoud) en het initiëren van technische verbeteringen aan onze productie-installaties.

Je doet voorstellen ter verbetering van het onderhoud en onderhoudsplan. Daarnaast onderhoud je proactief contacten met de HEINEKEN productie afdelingen en leveranciers.

Ook lever je een bijdrage aan de werkvoorbereiding.

In deze functie :

 • Is jouw taak om, zelfstandig en in teamverband, de voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit te voeren;
 • Werk je, op grond van analyses, de non- routinematige werkzaamheden zodanig uit dat herhaling voorkomen wordt;
 • Voer je correctieve en preventieve onderhoudstaken uit. Hiermee voorkom je dat de productie stil komt te staan en wij de klanten ons bier niet kunnen leveren;
 • Lever je, zelfstandig of in team verband, een trekkersrol in het analyseren van complexe verstoringen;
 • Deel je informatie met jou collega’s en houd je hen goed geïnformeerd. Je leidt (nieuwe) collega’s op en informeert Operators / Monteurs / leveranciers over de werking van installaties;
 • Moet je goed kunnen samenwerken en weet je van aanpakken;
 • Binnen de Brouwerij wordt gewerkt volgens de TPM-methode / filosofie. Veiligheid is onze hoogste prioriteit voor onze mensen en producten.

  Indien noodzakelijk worden bovengenoemde taken op onregelmatige tijden zowel binnen als buiten de eigen afdeling verricht.

  Je rapporteert aan de Teamleider Onderhoudsgroep en je standplaats is Den Bosch.

  Dit neem je mee

  Wij zoeken iemand die op basis van een gedegen analyse te werk gaat. Veilig en verantwoord werken is vanzelfsprekend voor jou.

  Je bent kritisch en werkt kwaliteit- en resultaatgericht. Je bent kostenbewust en signaleert en draagt bij aan verbetermogelijkheden.

  Je wilt graag werken in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Wij zoeken een teamlid (er samen voor staan) die tevens prima zelfstandig kan werken.

  Je beschikt over :

 • MBO-diploma (MTS-E of Meet- & regeltechniek WEB 4);
 • minimaal 3 jaar ervaring bij het uitvoeren van onderhoud binnen de procesindustrie;
 • Goede mondelinge / schriftelijk communicatievaardigheden.
 • ons aanbod aan jou

  Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk.

  Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten. Je krijgt daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

  Vervolgstappen in je carrière kun je bij HEINEKEN Nederland ook buiten je eigen vakgebied zetten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier