Begeleider B, uren in overleg, Boshutlaan 8,
Reinaerde
Den Dolder, NL
5 dagen geleden

Thuis bij Reinaerde Boshutlaan 8

De doelgroep die momenteel binnen boshutlaan 8 woonachtig is zijn 7 volwassenen cliënten tussen de 28 en 51 met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag, Cliënten hebben alle directe aanwezigheid van begeleiding nodig om het ritme van de dag te bewaken.

Daarnaast hebben een aantal cliënten ondersteuning in ADL nodig. Ook is er bij de doelgroep sprake van bijkomende psychiatrische problematiek.

Wij werken vanuit de triple-c methodiek.

Hier even een stukje van hoe de dag op boshutlaan 8 er uit ziet :

Je begint de dag met een heerlijk kopje koffie met collega s. Één van de cliënten is dan vaak al wakker. Je helpt hem met douchen / aankleden en schuift vervolgens aan bij de koffie.

Daarna wek je de cliënten en dan begint ook hun dag. Wij staan op Boshutlaan 8 voor samen 100%! Dat betekend dat je alles samen doet met de cliënten.

Je helpt ze daar waar nodig en laat ze zelfstandig zijn daar waar het kan.

Eenmaal als alle cliënten klaar zijn om naar het werk te gaan, gaan wij met ze mee want het is samen 100%. Dit werk is ook op het terrein van Dennendal.

Waar je sommige cliënten aan de hand mee moet nemen over het terrein kunnen anderen cliënten van Boshutlaan 8 zich zelfstandig verplaatsen.

Alle cliënten werken op verschillende groepen op het terrein van Dennendal. Een aantal cliënten krijgt 1 op 1 begeleiding, hierdoor kan je goed aansluiten bij de zorgvraag van de cliënt.

Een deel van de cliënten werkt op De Molshoop, hier verzorg je samen met de cliënten de kippen, konijnen, ezels en de paarden, er worden ook andere activiteiten gedaan zoals schilderen, wandelen, zwemmen en soms een leuk dagje uit.

Op de andere locatie ligt de nadruk meer op ontspanning, wel wordt er gekeken hoe wij de cliënten kunnen activeren om kleine werkzaamheden te doen.

Om 14.30 begint de late dienst en komen de cliënten één voor één thuis. Eerst hebben zij even een moment voor henzelf en heb jij de tijd op voorbereidingen te treffen voor het eten of om even op kantoor aan de slag te gaan.

Als de cliënten van hun kamer komen gaan we eerst wat drinken en fruit eten. Hierna is er ruimte om activiteiten te ondernemen zoals een puzzel maken, flim kijken, muziek luisteren of te wandelen / fietsen.

Samen 100% betekend ook gezellig samen koken. We eten gezamenlijk met de gehele groep. Na het eten maken we soms nog avond wandeling.

Terug op de woning drinken we ook samen met de hele groep een kopje koffie of thee. Na de koffie mogen ze nog even wat voor zichzelf doen.

Hierna drinken wij nog wat, in het weekend met een zakje chips erbij en gaan de cliënten geleidelijk aan naar bed. Aan het eind van de dienst heb je voldoende tijd om op te ruimen / rapporteren etc.

Één dienst werkt tot half 12 zodat de cliënten rustig kunnen slapen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Spreekt dit verhaal je aan neem dan even contact met ons op, je mag solliciteren, maar je kunt ook bellen, mailen of appen.

De contactpersoon voor deze vacature is Marieke Dam, Adviseur Werving en Selectie en bereikbaar op telefoonnnumer : 06-13167476.

Het aantal uren dat je werkt kan in overleg en alles is bespreekbaar. Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op niveau 3, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Een salaris van maximaal 2853,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld. Geen gedoe en gelijk een vast contract als gebleken is na de proeftijd van 2 maanden dat je bij ons past.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren kan door een mail te sturen naar : madam reinaerde.nl

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier