Parkeer Host
Randstad
HAARLEM, NL
1 dag geleden

Wij zijn per direct op zoek naar Parkeer Representative / Host(ess) bij Parkeer Combinatie Holland op Schiphol. Je zal toezicht houden op de parkeergelegenheden en het correct verrichten van alle parkeerafhandelingen.

Als Parkeer representative / host(ess) ben je klantvriendelijk, servicegericht en dienstverlenend. Het betreft een tijdelijke opdracht t / m eind oktober.

Tussen de 16 en 32 uur per week Schiphol €9,50 excl. toeslagen (21 jaar eo)

Als Parking Host ben je verantwoordelijkheid voor o.a. de volgende taken :

 • Het uitgeven en innemen van parkeerkaarten aan de slagbomen
 • Het signaleren van vrijgekomen parkeerplekken op de parkeerterreinen (soms per fiets)
 • Je zorgt voor (preventief) toezicht en voor de naleving van de voorschriften en regelgeving. Als visitekaartje van Schiphol lever je een optimale service aan de klant en beantwoord je klantvragen.

  Een servicegerichte houding staat hoog in het vaandel. In deze functie signaleer je bijzondere situaties en speel je deze door aan een Medewerker Parkeerservices of aan een Dutymanager.

  Wat vragen wij van jou :

 • Bij voorkeur minimaal 2 hele dagen beschikbaar voor alle drie de diensten, waarvan 1 dag in het weekend (07 : 30-15 : 30;
 • 15 : 30-23 : 30 en 23 : 30-07 : 30 uur)

 • Beschikbaarheid tijdens schoolvakanties en feestdagen
 • Ervaring in een hospitalitygerichte werkomgeving is een pre
 • Competenties zoals betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, probleemoplossend vermogen en communicatief sterk in NL en ENG
 • Mocht je interesse hebben in de vacature, solliciteer dan direct op deze vacature. Of mail naar schiphol.terminal nl.randstad.

  com of bel op 020-5695055.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Tom Verwer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier