Allround mechanisch monteur
Connect
Flevoland, Almere
3 dagen geleden

Over jouw rol

Ben jij de perfecte monteur voor à à n van de grootste bedrijven in Nederland? Heb jij het in je om groot materieel werkend te krijgen?

Dan heeft deze opdrachtgever uit Almere een passende job! De standplaats van de opdrachtgever is in Almere en is goed te bereiken met het OV of de auto.

Almere is goed aan te rijden vanuit Utrecht, Amsterdam, Lelystad of Harderwijk!

Jobomschrijving

Als mechanisch monteur ben jij dagelijks bezig met verschillend materieel, dit is een breed materieelpakket dat bestaat uit torenkranen, zaagmachines, vrachtwagens, graafmachines en onder andere tractoren.

De mechanisch monteurs bij onze opdrachtgever werken 95% van de tijd op de bouwplaats in Almere en dragen zorg voor het onderhoud van machines en voertuigen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verschillende reparaties en revisiewerkzaamheden om het materiaal zo goed mogelijk te laten werken.

Het is belangrijk dat het onderhoudt en / of aanpassingen van goede kwaliteit zijn.

Naast je functie als mechanisch monteur krijg je bij deze opdrachtgever ook de kans om je allround te ontwikkelen en zijn er volop doorgroei mogelijkheden.

Er wordt gewerkt in teams van 8 monteurs waardoor je nooit alleen staat, samen werken jullie eraan om elke dag het materieel tip top in orde te houden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier