Parttime Shift Manager Schiphol
HMSHost concepten
Schiphol
6 uur geleden

Sta je te springen om hogerop te komen in de horeca?

Wij als Top Employer in Nederland vinden het belangrijk dat jij kan groeien. HMSHost is niet zomaar’ een lokale lunchroom, maar een horecaorganisatie met ruim 6.

000 collega’s, actief in 19 landen. Een organisatie dus die misschien beter op je CV staat dan snackbar om de hoek. Van Shift Manager groei je namelijk door naar bijvoorbeeld (Assistent) Hospitality Manager.

Hier stook je het gastvrijheidsvuurtje op

Bij HMSHost heb jij keuze uit 80 verschillende horeca op Schiphol concepten. Welk concept / merk jij gaat versterken, bekijken we graag samen in een gesprek : is Starbucks jouw place to be of loop je warm voor de Amsterdam Bread Company?

Zijn jouw horeca-skills nodig bij Café Chocolat, Dutch Kitchen of staan ze om jou te springen bij La Place? Welk concept je ook komt te werken, je werkt samen met jouw team om topresultaten te behalen.

Wij zoeken voor diverse locaties meerdere Shift Managers. Je kan bij ons parttime en fulltime werken. Ben je bijvoorbeeld 30 uur per week beschikbaar?

Dan hebben we diverse mogelijkheden. Ben je een fulltimer? Ook dan hebben we volop kansen voor je!

Dit ga je als Shift Manager op Schiphol doen

Als Shift Manager ben je de inspirerende aanvoerder van een team horecamedewerkers. Eigenlijk heb je maar één ambitie : collega’s empoweren om gasten perfect te servicen.

Dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is, weet je op basis van je eigen horeca-ervaring. t. Aan jou om, wat er ook gebeurt, shifts in de allerbeste banen te leiden, zodat gasten de zaak met positieve top ervaring vertrekken.

Dat begint met de basis. Je coördineert de voorbereidingen, legt collega’s uit wat we vandaag nòg beter gaan doen, zet de juiste mensen op de juiste plek en zorgt ervoor dat iedereen (minimaal) even veel zin heeft in de shift als jij.

Zodra het losgaat, coach je collega’s on-the-job. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit, veiligheid en gastvriendelijkheid, blust operationele brandjes en geeft medewerkers die het zwaar hebben rust of een complimentje.

 • Bovendien bewaak je de voorraadniveaus en verzorg je de bestellingen. Omdat je non-stop op de werkvloer bent, weet je als Shift Manager precies wat er onder medewerkers en gasten speelt;
 • perfecte input voor meetings met het management (latte bij?) en procesverbeteringsvoorstellen.

  Doen als je

 • Al een tijdje in de horeca werkt
 • Minimaal een (afgeronde) mbo-niveau 4 opleiding hebt.
 • Toe bent aan een volgende stap van je horeca-carrière en wilt werken bij een grote horecaorganisatie waar je straks ook de volgende stappen kan zetten.
 • Er blij van wordt als de collega’s die je coacht én al je gasten blij zijn.
 • Als Shift Manager krijg je bij HMSHost op Schiphol

 • Een salaris tussen de 1.950 en 23.00 euro op basis van 38 uur fulltime, plus een week extra salaris, waar je he-le-maal niets voor hoeft te doen.
 • Kortingen bij onze horeca-locaties in Nederland, reiskosten en goede pensioen- en ziektekostenregelingen.
 • Volop doorgroeikansen (ook internationaal) en een berg opleidingsmogelijkheden.
 • Je werkt over het algemeen in vaste diensten, geen overwerken bij ons dus. (De diensttijden zijn over het algemeen vroeg 06 : 00-14 : 30 / middag 14 : 00-22 : 30 / nacht indien van toepassing 22 : 00-06 : 30)
 • Een werkomgeving waarin teamprestaties voorop staan en gezelligheid is inbegrepen.
 • Een vriendenbonus die kan oplopen tot €250,- netto per aangedragen nieuwe (management) collega.
 • Een job bij een internationale organisatie met 10.000 medewerkers staat mooi op je cv!
 • Klinkt goed? Solliciteer meteen

  Handig om te weten

  Binnen één week kan jij onze nieuwe collega worden! HMSHost vindt het belangrijk dat je weet wat er op je af komt voordat je jouw eerste stappen op de vloer’ zet.

  Wanneer je solliciteert nodigen we je uit om onze talent game te doorlopen. Deze uitnodiging ontvang je na bevestiging van jouw sollicitatie via onderstaande button ''solliciteer direct''.

  Na afronding van de talent game wordt er binnen één week contact met je opgenomen door het team van Schiphol. Het sollicitatieproces omvat één sollicitatiegesprek met de verantwoordelijke Hospitality Manager.

  Ben je aangenomen dan krijg je een gegarandeerde startdatum!

  En last but not least

  Als je op Schiphol wilt werken, heb je een Schipholpas nodig. Wij regelen de aanvraag, maar dat kan alleen als je de afgelopen acht jaar aaneengesloten bij een Nederlandse gemeente ingeschreven hebt gestaan.

  De screening die daarop volgt zodat je ook met pas achter de douane kan komen duurt zo’n vier weken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier